Sari la conținut

hellybr

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hellybr

  1. Buna dimineata, am o mare nedumerire, am ales 3 eventuale motoare pe care mi le-as dori in primavara si nu ma pot decide pe care. Am 1,79 si 75kg -Kawasaki Ninja 250 -Suzuki gs500 ( 2006 + ) - Honda cb 500. Sunt incepator si va zic sincer, am citit despre kawasaki, dar tot spre el as tinde sa il iau, ma atrage design-ul de sportiva. Nu sunt genul care e nebun dupa viteza, vreau doar sa am o mobra sa ies in oras cateva ture si atat. Nu plimbari lungi, nu viteza si cred ca acest ninja 250 e perfect pentru ce vreau eu... Macar pentru inceput. Va multumesc pentru raspunsuri!!
  2. hellybr

    Ce motor sa aleg?

    Salut, dupa multe cautari si cateva teste sa zic sunt indecis asupra unor motoare nu ma pot decide. Asa ca va cer sfatul, la un 1.80 si 75-80kg, mi-am gasit linistea undeva intr-un Suzuki gs500 sau Kawasaki ninja 300. Dar as bate mult mai mult spre Suzukila. (Pe acest motor am facut si a2-ul in scoala) Eu pe acest motor m-am simtit confortabil dar si pe kawasaki ninja mi-a dat o impresie placuta desi multa lume spunea ca e o bicicleta cu motor pentru mine personal a fost destul de ok si el. Astept pareri din partea voastra celor ce au avut un timp indelungat un suzuki/ninja. Aici as vrea niste pareri despre fiabilitatea in oras, schimburi si toate cele. (Sunt incepator si va cer o parere spre ce as putea sa ma indrept mai bine) Va multumesc mult!
  3. Salut, acum doua luni am promovat examenul pentru categoria A2, mare fericire din prima. Acum ca si incepator am si eu o intrebare catre cineva ce m-ar putea ajuta cu niste sfaturi. Chiar daca multi sunt tentati sa-si ia ceva putere in bord ei bine eu m-am gandit pentru inceput pentru a prinde macar un an de experienta alaturi de un motor m-am gandit sa-mi iau un Yamaha YZF R125 sau Kawasaki NInja 250R Hyosung 250R cam astea ar fi modelele placute de mine in mare. Precizez ca am inaltimea de 1.80 si 75 kg. Stiu ca YZF ar putea fi o "bicicleta" dar as vrea sa-mi spuneti daca alegerile facut de mine sunt ok, nu vreau viteza mare, vreau doar sa acumulez experienta. Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri!!
×
×
  • Creează nouă...