Sari la conținut

Macsy

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Macsy

  1. Salut. Ma gandesc sa imi vand atelajul, care este intr'o stare excelenta, km putini (~24k). Inca nu l'am pus la vanzare. Daca iti schimbi parerea despre SH, da'mi un semn si mergem sa iti arat jucaria.
  2. Salutare. A incercat cineva parbrizul din link? pentru un 650 din 2016... https://www.moto24.ro/produse/piese-si-accesorii-strada/parbrize-moto/motorcycle-screens-suzuki-dl-650-v-strom-2012-2016-parbriz-touring.htm/ Sau puteti sa imi recomandati un parbriz care sa elimine turbulentele laterale - pe care le am cu parbrizul stock + deflector? Multumesc mult.
  3. Salut. Lățimea e 26.5cm, iar înălțimea e 12cm. Putem să ne vedem să îl montăm, să vezi cum e... Deflectorul clar face diferenta, orice prindere ar avea. Si eu sunt tot la primul motor, nu pot sa fac diferenta fata de naked la capitolul vant din prora. Singurul test e sa ma ridic din sa la viteza mare sa vad cum se simte vantul direct in casca. Eu am parbrizul stock si simt niste turbulente tare dubioase in casca lateral peste 110-120. Am schimbat si oglinzile cu unele mai aerodinamice, cele mai ieftine de pe ali; se simte o mica diferenta. Tot testand in mers, cum am pus palma la baza parbrizului, unde este o minuscula aripioara, a disparut complet turbulenta respectiva. Mno, oricum m'am obisnuit cu dopuri la drumuri in afara orasului. Altfel, pe termen lung, solutia e parbriz after-market. Deocamdata rezist cu dopurile .
  4. Salut, am eu un deflector cu prindere centrală, cumpărat tot de pe oleics. E folosit foarte puțin. Îl dau la preț de nerefuzat; fă'mi te rog o ofertă, dacă îți e de folos. Prinde praf la mine undeva ambalat în bubble-wrap.
  5. Mulțumesc. O să arunc un ochi, însă nu prea mi-e cunoscut motorul ăsta. Dacă ai avea o poză cu găurica respectivă ar fi ideal.
  6. Doar dupa apa am patit asa, dupa cele 2 spalari la fise... In rest, porneste imediat, merge rotund motorul, bujiile tocmai ce au fost schimbate. Si apa la bujii are voie sa ajunga, incat sa porneasca asa de greu? Daca ii asa, mie imi suna a bai...
  7. Salutare. Am si eu o problema mai altfel: incepator fiind cu motoreta din dotare, am spalat'o de doar 2 ori de cand e la mine. Stiam ca nu trebuie insistat prea tare in anumite locuri cu presiune maxima - unde am dat doar pe "bot". Azi cand am pornit'o, dupa ce am spalat'o duminica, a luat'o greu de tot, invartea electromotorul singur ca la balamuc. Din a 5-a incercare, sau mai multe, a reusit; apoi a fost totul ok. Prima data, inainte de iernare, am patit cam la fel, dar a luat'o mult mai repede decat azi. Teoretic, chiar daca a intrat apa prin admisie, ma gandesc logic ca ar fi avut timp sa se usuce in 2 zile... De curiozitate, ce am facut cum nu trebuie? ...ca sa stiu data viitoare. Multumesc.
  8. Super. Deja pe lista mea scurta a ramas Scorpion Trail II si Roadtec 01. Stiu ca sunt din categorii (usor) diferite, insa deocamdata merg doar pe asfalt. Intre astea 2, vad pe https://www.tyrereviews.co.uk/ un usor avantaj pentru Metzeler. Inca par ca mai merg sezonul asta gumele pe care le am (sunt din 2016).
  9. Multumesc mult pentru toate informatiile, mi'e mult mai clar acum.
  10. Hm, deja s'a complicat ecuatia. Credeam ca am simplificat destul de mult lista, folosind search-ul . Ar fi mai de folos o lista scurta, bazata pe recomandari calde . Multumesc.
  11. Salutare. Dacă tot s'a deschis cutia Pandorei plină de anvelope, întreb și eu: ce părere aveți de Continental TrailAttack 3? Mă interesează doar pentru asfalt 100%. Mulțumesc. PS: mă interesează în principiu comparația cu Pirelli Scorpion Trail 2 și Metzeler Tourance Next...
  12. Faina si Honda . Multi km fara incidente si cu ea. Multumesc pentru info!
  13. Care ii urmatoarea? PS: ce alarma ai la mobra? Multumesc.
  14. Salutare. Ce nu inteleg eu ii de ce ai iesit vinovat, Lucian? Adica tu ai depasit prin loc permis si ala a tras de volan fara sa se asigure temeinic. Situatia ii simpla si legislatia ii clara, mai ales ca se vad urmele mobrei pe portiera, deci lateral... Adica ii chiar asa de mare jungla? Si in plus, de cand e obligatorie o camera amarata, cand se poate judeca situatia si cu materia cenusie? Eu m'as fi judecat cu tovarasii militieni pana in panzele albe.
  15. Salutare. Dacă nu-i cu supărare, ce înseamnă subturat la Vstrom? Cu alte cuvinte care îi plaja de turație optimă aici? Mulțumesc.
  16. Multumesc mult pentru idei. O sa le pun in aplicare cat de repede.
  17. Salutare. Hop și eu cu o problemă mai altfel. Stând stroama în timpul liber cu husă în fața blocului, își ia pipi de la toți câinii cu lesă posibili, pentru că stăpânii lor sunt români și pentru că de ce nu!? Ok, întrebarea mea e: cum să curăț husa, că miroase îngrozitor? Merge la mașina de spălat, sau la o spălătorie auto? Sau altă variantă? Mulțam fain!
  18. Hm, chiar ma gandeam sa o mai pornesc si sa o misc prin parcare (subterana), daca nu saptamanal, atunci la 2 saptamani...
  19. Mulțumesc pentru răspunsuri. A mea o să stea într-un garaj subteran, dar era mai mult despre "mitul" de a sta cu uleiul nou, sau cu cel vechi.
  20. Salutare! As mai avea nevoie de un sfat: Vstromul meu tocmai a implinit km-ii pentru revizie. Si fiindca sigur nu voi mai face prea multi km pana la primavara, sa fac acum revizia si sa hiberneze cu ulei nou nout, sau e ok si dupa ce trece iarna? Multumesc!
  21. Scuze de explicație incompletă. Mă refeream la bucățile alea albastre din stânga și dreapta rezervorului, ca în poza de mai jos. A mea e neagră... http://cdn3_motor.motorcycles-bike.com/Motorcycles/2015080706/2015-Suzuki-V-Strom-650-ABS-Motorcycles-For-Sale-52048.jpg
  22. Pai protectia aia mare de la rezervor ocupa o suprafata destul de semnificativa. Si daca eu am jucaria neagra, si colantez plasticele alea 2 cu alb, cum ii considerata de RAR, alba, sau neagra? Daca nu ii nicio problema cu RAR, atunci si mai bine, ramane prima intrebare... pentru Bucuresti.
  23. Salutare! Aveti idee unde pot sa imi colantez si eu rezervorul si protectia rezervorului? E vreo problema cu RAR-ul? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...