Sari la conținut

Macsy

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Macsy

  1. 7 hours ago, cata77 said:

    În primăvară, în proporție de 95% o să fac aceeași achiziție, sper, încă mai caut alternative dar sincer ceva nou la banii respectivi nu găsești, iar sh nu știu ce să zic, doar vreun GS ar mai fi care să mă încânte. 

    Salut. Ma gandesc sa imi vand atelajul, care este intr'o stare excelenta, km putini (~24k). Inca nu l'am pus la vanzare. Daca iti schimbi parerea despre SH, da'mi un semn si mergem sa iti arat jucaria.

  2. 11 hours ago, Vlad-Costi said:

    Salut, iti fac eu o oferta daca ma ajuti cu niste dimensiuni. am vazut ca sunt doua dimensiuni si sa stiu ce iau😀

    Salut. Lățimea e 26.5cm, iar înălțimea e 12cm.

    Putem să ne vedem să îl montăm, să vezi cum e...

    20200902_230744.jpg

    2 hours ago, Bored Panda said:

    Referitor la deflectorul de parbriz, am alergat un pic astazi prin bucuresti si am constatat ca isi face treaba. Spre exemplu am circulat pe distante scurte cu viteze de aprox 100 km/h cu visiera ridicata fara nici o problema la nivelul capului/urechilor/ochilor 👌. Urmeaza testarea la drum lung.

    Deflectorul clar face diferenta, orice prindere ar avea.

    Si eu sunt tot la primul motor, nu pot sa fac diferenta fata de naked la capitolul vant din prora. Singurul test e sa ma ridic din sa la viteza mare sa vad cum se simte vantul direct in casca.

    Eu am parbrizul stock si simt niste turbulente tare dubioase in casca lateral peste 110-120. Am schimbat si oglinzile cu unele mai aerodinamice, cele mai ieftine de pe ali; se simte o mica diferenta. Tot testand in mers, cum am pus palma la baza parbrizului, unde este o minuscula aripioara, a disparut complet turbulenta respectiva.

    Mno, oricum m'am obisnuit cu dopuri la drumuri in afara orasului. Altfel, pe termen lung, solutia e parbriz after-market. Deocamdata rezist cu dopurile :).

  3. 2 hours ago, Lucian_M said:

    Condens în benzină, bujii ude, baterie slabă etc. Pot fi multe cauze, nu musai apa.

    Dar poate a intrat apă la bujii. Bine că merge.

    Doar dupa apa am patit asa, dupa cele 2 spalari la fise... In rest, porneste imediat, merge rotund motorul, bujiile tocmai ce au fost schimbate.

    Si apa la bujii are voie sa ajunga, incat sa porneasca asa de greu? Daca ii asa, mie imi suna a bai...

  4. Salutare. Am si eu o problema mai altfel: incepator fiind cu motoreta din dotare, am spalat'o de doar 2 ori de cand e la mine. Stiam ca nu trebuie insistat prea tare in anumite locuri cu presiune maxima - unde am dat doar pe "bot". Azi cand am pornit'o, dupa ce am spalat'o duminica, a luat'o greu de tot, invartea electromotorul singur ca la balamuc. Din a 5-a incercare, sau mai multe, a reusit; apoi a fost totul ok. Prima data, inainte de iernare, am patit cam la fel, dar a luat'o mult mai repede decat azi.

    Teoretic, chiar daca a intrat apa prin admisie, ma gandesc logic ca ar fi avut timp sa se usuce in 2 zile...

    De curiozitate, ce am facut cum nu trebuie? ...ca sa stiu data viitoare.

    Multumesc.

  5. 5 hours ago, bozoro said:

     

    Super. Deja pe lista mea scurta a ramas Scorpion Trail II si Roadtec 01. Stiu ca sunt din categorii (usor) diferite, insa deocamdata merg doar pe asfalt. Intre astea 2, vad pe https://www.tyrereviews.co.uk/ un usor avantaj pentru Metzeler.

    Inca par ca mai merg sezonul asta gumele pe care le am (sunt din 2016).

  6. 6 hours ago, cooldeep said:

    Eu iti recomand roadtec 01 daca vrei doar asfalt sunt mult peste nexturi, la fel o sa iti spuna si Gabi Balta care a fost singuru care nu a schimbat gumele pe drum cand a fost pana in norvegia si inapoi.
    Fabio o sa iti spuna ca scorpioanele sunt cele mai tari.

    Mai sunt unii care le plac michelinurile, cat despre contiuri sunt fani si in segmentul lor.

    Daca te pui sa citesti forumurile americane o sa vezi de shinko si de batlmaxuri care eu am auzit oameni care le au schimbat pe mobrele noi in primii 2-3 mii de km.

     

    Dar daca o iei economic incerc sa o iau si logic

    90/10 | pret 900-1100 | model 6-8 ani | 8-16 k km uzura | pt touring adventure | aici intra scoprionele si nexturile, nu ai cum sa faci o diferenta intre ele sunt la fel de bune si cred ca aici poti baga anake 2 ul parca

    100/0 | pret 1200-1400 | model 2-5 ani | 10-20 k km uzura| pt touring sport | aici intra roadtecurile 01 intra pilot road 4 si ce or mai produce pireli si altii

    80/20 | pret 900 - 1200 | model 1-2 ani | 8-14 k km uzura | pt advenutre | aici sunt karo streeturile scorpiont STR urile

    Daca ai mai mult de 2 seturi de gume schimbate pana acum si esti in limita de jos a km la schimbat gume in exemplele de mai sus garantat pt strada meria sa incerci o guma touring sport.
     

    Multumesc mult pentru toate informatiile, mi'e mult mai clar acum.

  7. Salutare. Dacă tot s'a deschis cutia Pandorei plină de anvelope, întreb și eu: ce părere aveți de Continental TrailAttack 3?

    Mă interesează doar pentru asfalt 100%.

    Mulțumesc.

    1 hour ago, Macsy said:

    Salutare. Dacă tot s'a deschis cutia Pandorei plină de anvelope, întreb și eu: ce părere aveți de Continental TrailAttack 3?

    Mă interesează doar pentru asfalt 100%.

    Mulțumesc.

    PS: mă interesează în principiu comparația cu Pirelli Scorpion Trail 2 și Metzeler Tourance Next...

  8. Salutare. Ce nu inteleg eu ii de ce ai iesit vinovat, Lucian? Adica tu ai depasit prin loc permis si ala a tras de volan fara sa se asigure temeinic. Situatia ii simpla si legislatia ii clara, mai ales ca se vad urmele mobrei pe portiera, deci lateral...

    Adica ii chiar asa de mare jungla? Si in plus, de cand e obligatorie o camera amarata, cand se poate judeca situatia si cu materia cenusie? Eu m'as fi judecat cu tovarasii militieni pana in panzele albe.

  9. Salutare.

    Hop și eu cu o problemă mai altfel. Stând stroama în timpul liber cu husă în fața blocului, își ia pipi de la toți câinii cu lesă posibili, pentru că stăpânii lor sunt români și pentru că de ce nu!?

    Ok, întrebarea mea e: cum să curăț husa, că miroase îngrozitor? Merge la mașina de spălat, sau la o spălătorie auto? Sau altă variantă?

    Mulțam fain!

×
×
  • Creează nouă...