Sari la conținut

haidem

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de haidem

  1. ..Cu super bun simt si fara preconceptii.Asa l-am stiut pe Fazek!

    Ma pufneste plansul..

    Rog pe ceineva care stie unde e inmormantat sa imi lase un mesaj privat cu indicatii cum ajung la el la mormant.Sunt din Buc. si nu am habar d zona deloc.

    Multumesc fain!

    Drum bun lor si multa fericire pe unde or fi!!

  2. Multe invataturi nu sant d tras dupa parerea mea.Nu e ceva iesit din comun sa scapi acceleratia, ca incepator.Ce este iesit din comun e gravitatea ranilor.:baldy:.

    Pe langa exercitul cu moto o idee buna este sa intrebi ce faci in situatii extreme(pericol ma refer) si sa exersezi manevrele d evitare in minte/cu mainile si picioarele fara sa fi pe moto, pana devine reflex neconditionat.

    Poate ar fi o idee sa domolesti moto din carburatie sau accleratia cu ceva toleranta(nu am citit toate post-urile ..daca a mai scris cineva sry).

    In rest , nu lasa frica sa iti intre in suflet.A fost o intamplare naspa si atat.:banana: de martisor!

  3. ..si mai e ceva.In filmele care ajung pe net vezi 99% numai reusitele.Dar poti fi absolut sigur ca s-au facut varza dintre ei in timpul filmarilor pt ca oricat d tare esti ..te bazezi pe conditii ideale( drum trafic pneuri motocicleta preparata etc) care sant pana la un moment in care ..surpriza!!!..nu mai sant.CE incerc sa spun e ca mana sortii tre fortata numai daca e dreapta si o folosesti sa franezi :cheers: pt ca altfel trebuie asumate riscuri aiurea.Insa multumiri totusi ghost rider pt deliciile pe care ni l-e ofera!

×
×
  • Creează nouă...