Sari la conținut

#Laurentiu

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de #Laurentiu

  1. Multumesc pentru mesajul tau, singurul relevant, de ajutor si cu suficient sarcasm cat sa imi placa. Intamplator, stiu si eu un antreprenor care si-a luat V Rod si nu merge cu el :). ==== Pentru restul, apreciez consultanta gratuita in lifestyle, finante personale, teoria motociclismului si citirea in zat de cafea (banuiesc) despre cum am sa mor. Foarte de-ajutor mi-a fost...
  2. Ca sa-mi fac o idee. Pe langa asta, poate cineva va scrie “ace sunt buni, dar scumpi. Astia (oricare ar fi), sunt si ei buni si nu te omoara. Orice ma scuteste de 2 ore pierdute in trafic, e binevenit. Sunt sot, tata de copil mic, antreprenor si sunt extrem de selectiv unde imi consum energia si timpul. Asta e si motivul pentru care vreau motocicleta Mersi.
  3. Salutari tuturor. Pe final de septembrie, cand sper ca imi voi lua A-ul, intentionez sa cumpar o Yamaha XV 950, noua. Asa cum arata ea, desi mi se pare ca arata foarte bine, are foarte mult potential de personalizare. In Bucuresti am inteles ca ACE CUSTOM sunt priceputi si site-ul lor, cumva, dovedeste asta. Ce nu am reusit sa aflu cautand e cam care sunt marjele de preturi. Imi dau seama ca sky is the limit, ce m-ar interesa pe mine e ceva minim: capace/carcase filtru si ulei, toba... din astea de baza. Eventual o sa mai de Doamne-ajuta. A lucrat cineva cu ei? Stiti cam la ce ma pot astepta? Repet: marje. Multumesc tare.
×
×
  • Creează nouă...