Sari la conținut

Jhin

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Jhin

  1. Salut ! Am cumparat in martie 2020 o Yamaha MT 07 limitata cu alphatechnik . Permisul l-am obtinut anul acesta in martie datoria pandemiei..in fine . Am fost ieri cu motocicleta la RAR si cei de acolo mi-au spus ca imi lipseste acea carticica galbena care atesta omologarea limitarii . Proprietarul nu o are si afirma ca nu o are . Le-am dat mail celor de la alphatechnik si nu prea ne-am inteles . Motocicleta este adusa din Germania , apare limitata in acte(este si fizic) insa RAR-ul imi cere acea omologare . Ce pot sa fac ? S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema ?
  2. Jhin

    Parere Motardinn

    Aici am citit , de aceea am intrebat :))) Am zis ca poate a comandat cineva fara sa intampine vreo problema .
  3. Salut ! A mai comandat cineva de pe site-ul Motardinn ? Am vazut ca au review-uri pozitive dar si destule negative . As vrea sa imi comand perechea aceasta de pantaloni si as vrea sa fiu sigur ca ii si primesc :)) https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/rst-tractech-evo-4/137726135/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=11541833&country=ro&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIfSeI8_HO0mewpOa2QppUBg6d_AYnHR_3DG1EEJ43_qWFdyGP-rq4aAlLtEALw_wcB&gclsrc=aw.ds . Nu am gasit aceasta pereche de pantaloni in alta parte . Ce site-uri imi recomandati ?(in afara de Motocard , Martimos si FC MOTO )
  4. Jhin

    Pareri Motocard

    Exact . Sa inteleg ca nici pe Marti Motos si nici pe Motocard nu o sa intampin vreo problema la plata cu cardul .
  5. Jhin

    Pareri Motocard

    Salut ! Ai platit cu cardul ?
  6. Jhin

    Pareri Motocard

    Mai astept si alte pareri .
  7. Jhin

    Pareri Motocard

    Multumesc pentru informatii . Eu sunt din Romania si am vazut ca plata se face in avans cu cardul si nu as vrea sa arunc 300 de lei pe ceva ce nu o sa primesc niciodata\ primesc stricat sau mai stiu eu .
  8. Salut . As vrea sa imi achizitionez o viziera de pe site-ul Motocard deoarece au preturi destul de avantajoase . Intrebarea mea este : A mai comandat cineva ? Ati intampinat vreo problema ? Multumesc anticipat !
  9. Jhin

    AGV - Discutii Generale

    Salut ! Vreau sa imi achizitionez o viziera pentru AGV K1. Am aflat din diferite surse ca vizierele de la K3 SV se potrivesc si la K1 . Este adevarat ? A incercat cineva ? Voi de unde va cumparati vizierele ?
×
×
  • Creează nouă...