Sari la conținut

kta2502

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kta2502

  1. 7 hours ago, PzKpfW said:

     

    Sincronizare la ce? M620 are motor pe injecție. Iar la ceea ce te referi tu prin "șoc" este doar un accelerator: acționează direct cablul de gaz. Probabil trebuie reglat relantiul.

     

    Problemele pe care le menționezi nu sunt grave. Poți face un drum până la București unde sunt mecanici în măsură să te ajute, tot e vremea bună. Curelele de distribuție le comanzi în avans, costă cam 100 și ceva de euro. Ce kilometraj are motocicleta și când au fost schimbate curelele ultima dată?

     

     Iar pentru discuții despre Ducati Monster mai bine postezi aici.

    Are 54k si a fost schimbata la 35k. Are cam 19k si 3 ani cureaua. O sa va daca am timp sa fac un dum, daca nu, ma gandesc sa o si vand ca nu stiu cat de mult o sa merg cu ea anul asta. 
    Mersi pentru sfaturi si indrumari!

  2. 10 hours ago, PzKpfW said:

     

     

    Slabe șanse. Ce model și ce vrei/ai nevoie să-i faci?

    Monster 620 2004. Vreau sa schimb cureaua de distributie si sa investighez de ce se opreste motorul la relanti cand nu il pornesc cu socul. (exemplu: pun socul, o pornesc, merg cu ea 20 km si totul e ok. Daca o las 5 minute si o pornesc fara soc moare motorul pe liber) Trebuie sa o pornesc mereu cu socul ti sa il las tras 5 minute. Ma gandeam sa ii fac si o sincronizare.

×
×
  • Creează nouă...