Sari la conținut

Machspeed

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Machspeed

  1. Ma gandeam sa cumpar si eu una din cazua ca am inteles ca ar merge doar cu permis cat.B, e-adeavarat? Sau e doar la una din variante? MP3 LT?
  2. Poate a fost o masina, imi cer scuze daca informatia se va dovedi in final eronata (cu atat mai bine din punctul meu de vedere, asa sa fie si sa fi gresit eu). Insa sunetul tobei era clar de motocicleta in opinia mea. Dupa bufnitura s-au mai auzit venind si alte motociclete, sunetul tobei asi zice ca era de choppere, distanta dintre "explozii" era mare, diferita de zgomotul tobei accidentatului. In timp ce ma uitam pe fereastra (recunosc ca ma pregateam sa ma culc) un motociclist cu numar galben (ca cele de pe masinile englezesti, fond galben litere negre, mi s-a parut ciudat sper sa nu fi vazut eu aiurea) aproape patrat a trecut prin fata casei, pe trotuar, mergand incet, desi toata strada era libera si nu trecea nimeni pe ea. Sirenele au sunat cam 20-30 de minute si se auzeau din mai multe directii. E posibil sa nu fi fost toate legate de acest eveniment, la un moment dat am distins si o sirena de pompieri, deci nu stiu ce sa mai cred, insa a fost agitatie mare in zona. Jandarmii de pe strada comunicau prin statii si ziceau ca a fost un accident dar oricat am ascultat nu pareau sa stie mai multe. Nu m-am dus sa vad ce se intampla exact, eram destul de obosit si nu prea mai aveam chef sa ies din casa... Infine, poate nu a fost nimic care sa va priveasca ca motociclisti, asta e, imi cer scuze.
  3. Acum 20 minute am auzit zgomotul obisnuit al unei motocicleta de viteza (tot trec noaptea prin zona) si-apoi o bufnitura puternica, accident clar. Acum 10 minute a trecut o masina de salvare si una de politie prin zona, defapt de vreo 15 minute aud numai sirene pe strazile de prin imprejurimi (in spatele Guvernului). Ma gandeam sa va spun, poate aveti prieteni care se dau noaptea pe-aici.. Va rog, nu va mai dati pe strazile astea inguste cu viteza, noaptea. E inconstienta curata basca ca se scoala tot cartierul. S-auzim de bine.
×
×
  • Creează nouă...