Jump to content

GPZ500ZR7

Membru
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focsani si Iasi
 • Carnet moto din
  2019
 • Motocicleta
  Kawasali GPZ500, Kawasaki ZR7, BMW F650G

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Toate enumerate

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GPZ500ZR7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Sigur ca da. Si merge ok. An 2004. Multumesc DKW! Multumesc mult dl. Serban!
 2. Nu se mai aprinde farul. Am verificat becul. Am inteles de la mecanic ca ar fi o ptoblema la partea electrica a contctului. Va multumesc anticipat daca stiti vreun filmulet cu demontarea lui. Clar merge in relee dar pana acolo cum poate fi indepartat fara a.l deteriora. Probabil mecanicul l.a ....wd40 Ceva nu e in regula asa ca incerc sa il demontez.
 3. Nu se mai aprinde farul. Am verificat becul. Am inteles de la mecanic cavar fi o ptoblema la partea electrica a contctului. Va multumesc anticipat daca stiti vreun filmulet cu demontarea lui. Clar merge in relee dar pana acolo cum poate fi indepartat fara a.l deteriora. Probabil mecanicul l.a ....wd40 Ceva nu e in regula asa ca incerc sa il demontez.
 4. Multumesc tare mult Atomykatt. Da, toate pe care le.am vazut ca evacuaza un debit mai mic de gaze pe esapamentul drept, erau fabricate anterior 2004. Cred in schimb ca nu m.am obisnuit inca cu monocilindru, si frana de motor e f puternica comparativ cu celelalte 2 moto ale mele un Kawa gpz500 2 cilindri in V si un Kawa zr7 4 cil in linie. Multumesc mult inca odata si chiar raman dator.
 5. Am cumparat recent o BMW F650 gs, i.am facut si intretinerea anuala la un mecanic, dar ma confrunt cu urmatoarele Probleme : 1. Cand pornesc motorul rece se opreste de cateva ori pana se incalzeste si trebuie repornita evident. 2 Nu are putere deloc sub 2000 ture, se opreste. 3 La unele am vazut ca pe cealalta teava de esapament functioneaza evacuarea la parametri mai mici. La a mea pe una din tevi nu vine nimic. 4 eventual o recomandare de mecanici care sa se priceapa la acest model in jurul judetului Vrancea sau Iasi 5 Multumesc
 6. Va salut! Stie cineva vreo metoda de a o mai cobora cu vreo 4... 5 cm? Nu stiu unde sa caut chiar SH un telescop arc suspendie spate mai moale, a mea e f rigida cred ca e sport. Multumesc!
×
×
 • Create New...