Sari la conținut

marchand

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marchand

  1. Nu am reusit sa fac drive test nu pentru ca am fost refuzat de dealer , nu am reusit din cauza ca sunt la 500 km distanta de Bucuresti . La noi sa faci 500 km iti ia cam 9-10 ore , pe sens . Prea mare deranjul .

     

    Nu am vrut sa sugerez ca persoana cu care am vorbit la dealer ar fi fost nepoliticoasa sau sa fi avut vreun comportament nepotrivit. 

    Reformulez , pur si simplu nu au reusit sa ma convinga sa cumpar de la ei in conditiile in care nu pretul a fost cel mai important criteriu atunci cand am cumparat mobra .

     

     

     

  2. Ca si design imi place mai mult Multistrada , dar faptul ca nu am reusit sa fac un ride test ,plus pretul mai mare , plus atitudinea dealerului ,plus garantia de 5 ani la BMW vs 4 la Ducati , etc ... . 

     

    Dar dintre toate cred ca cel mai mult a contat atitudinea dealerului , modul in care a pus problema . Concluzia mea a fost ca nu sunt interesati sau pur si simplu nu stiu sa vanda . 

     

  3. Si eu am fost in situatia asta in Iulie . Am oscilat intre GS si Multistrada V4s .  In final am ramas la GS .

    La un pret de lista, la data respectiva, de 21.671 euro ( azi aceeasi configuratie costa cu aprox 800 eur mai mult , parca nu era deja destul de scump ) am obtinut un discount de 1.371 euro + 20 % discount la orice accesorii as fi cumparat in ziua in care am ridicat motocicleta + numere rosii platite de dealer. Asta cu discountul la accesorii este cam frectie pentru ca oricum le gasesti online cu aproximativ 20 % mai ieftin decat in magazinul dealer-ului. 

    Motocicleta era  pe stoc .

     

  4. Si eu am fost in aceeasi situatie anul trecut . Am cumparat Scorpion exo 1400 air carbon ,a venit cu viziera clara+pinlok si viziera  fumurie inclusa .  Viziera este de o calitate foarte slaba , se zgarie foarte usor , mecanismul de la ochelarii de soare se blocheaza , interiorul este de calitate slaba . Transpiram destul de tare in ea . Problema nu este neaparat ca transpiri ci faptul ca interiorul retine umiditatea , dupa cateva purtari interiorul a inceput sa inceput sa miroasa ciudat  😀 .  In general casca este de o calitate indoielnica . A doua casca cumparata a fost Bell Star . Pretul este similar cu Scorpion Exo 1400 , vine doar cu viziera clara+pinlock . Bell Star DLX vine si cu viziera fumurie inclusa dar este mai scumpa . Calitatea este net superioara in comparatie cu Scorpion . Viziera este excelenta , interiorul este de o calitate  buna , nu retine umiditatea . Din punct de vedere al sigurantei are certificare  Snell M2015 .  Ca si minusuri , nu are ochelari de soare inclusi , fie cumperi viziera fumurie fie o porti cu ochelari de soare obisnuiti. Problema cu ochelarii de soare este ca iti reduc putin campul vizual . Alt minus ar fi ca este destul de grea 1500 g . Una peste alta este o casca de o calitate buna la un pret decent .

     

  5. Știu că probatul este sfânt . Problema mare este că unde locuiesc eu nu prea  sunt căști  disponibile pentru proba (

     

     

     

     

     

     

    10 hours ago, edward_zone said:

    Clar Shoei, Bell-ul pare mult prea sport, tinand cont de moto din semnatura.

    Recomandare: Shoei Neotec / 2; HJC RPHA 70.

     

    La mobra cu care ma dau protectia la vant este zero . Cu casca actuala uneori simt ca vantul imi impinge pur si simplu capul in spate . Senzatia este destul de neplacuta . Pentru ca sunt incepator nu m-am dat mai tare de 80 km/h . 

    M-am gandit ca o casca orientata spre sport (Bell) are o aerodinamica mai buna si ar atenua efectul vantului asupra capului .

     

     

  6. Salutare !

     

    As vrea să îmi schimb casca . Acum am o casca Scorpion Exo 1400 carbon .  Ce nu îmi place la Scorpion este calitatea îndoielnică a construcției și faptul că este destul de zgomotoasa. 

    Casca ar trebui sa fie silențioasă , calitate foarte buna a materialelor folosite , sa se poată monta ușor un sistem intercom . 

    M-am oprit la Shoei Gt-air 2 și la Bell Star mips. 

    Ați avea și alte recomandări ? Buget în jur de 2500 Ron. 

     

     

×
×
  • Creează nouă...