Sari la conținut

marchand

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    BMW R1250 GS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Triumph Bonnevile T120, BMW R1250R, BMW R1250 GS

Vizitatori Recenți Profil

1.045 citiri profil

marchand's Achievements

  1. Donez schiuri Rossignol Pursuit 14, 170 cm și clapari Dalbello Aerro A50 Atât schiurile cat și clapari sunt in stare buna. Trimit și prin curier, evident cu plata transportului la destinatie. Locație Baia Mare . Contact PM. Schiurile si claparii si-au gasit alt proprietar !
  2. Aceeași problema o am și eu cu recepția posturilor radio. In schimb nu am probleme cu comenzile vocale, funcționează foarte bine.
  3. Vând geaca moto mesh Revit Tornado 3 - Mărime M - mesada termica, impermeabila - protecție spate Revit Seesoft RV - Level 2 - locație Baia Mare - stare foarte buna Contact aici sau PM Pret 750 ron
  4. Cizme moto Sidi Mid Adventure 2 - Mărime 41 - GoreTex - stare excelenta, le-am folosit o singura data. https://www.sidi.com/en/touring/264-stivali-mid-adventure-2-gore.html Pret 700 ron Baia Mare Contact aici sau PM
  5. Eu utilizez 2 perechi de manusi Revit Sand 4 iar pentru ploaie Held Sambia 2 in 1 Evo. Ambele se înțeleg foarte bine cu touch-ul telefonului sau al navigației.
  6. Apare deja pe site-ul Suzuki Romania https://bikes.suzuki.ro/motociclete/gsx-s1000gt-abs , 12.690 euro
  7. Donez router wireless Mikrotik RB951G-2HnD Routerul este funcțional. Contact PM.
  8. Nu am reusit sa fac drive test nu pentru ca am fost refuzat de dealer , nu am reusit din cauza ca sunt la 500 km distanta de Bucuresti . La noi sa faci 500 km iti ia cam 9-10 ore , pe sens . Prea mare deranjul . Nu am vrut sa sugerez ca persoana cu care am vorbit la dealer ar fi fost nepoliticoasa sau sa fi avut vreun comportament nepotrivit. Reformulez , pur si simplu nu au reusit sa ma convinga sa cumpar de la ei in conditiile in care nu pretul a fost cel mai important criteriu atunci cand am cumparat mobra .
  9. Ca si design imi place mai mult Multistrada , dar faptul ca nu am reusit sa fac un ride test ,plus pretul mai mare , plus atitudinea dealerului ,plus garantia de 5 ani la BMW vs 4 la Ducati , etc ... . Dar dintre toate cred ca cel mai mult a contat atitudinea dealerului , modul in care a pus problema . Concluzia mea a fost ca nu sunt interesati sau pur si simplu nu stiu sa vanda .
  10. Si eu am fost in situatia asta in Iulie . Am oscilat intre GS si Multistrada V4s . In final am ramas la GS . La un pret de lista, la data respectiva, de 21.671 euro ( azi aceeasi configuratie costa cu aprox 800 eur mai mult , parca nu era deja destul de scump ) am obtinut un discount de 1.371 euro + 20 % discount la orice accesorii as fi cumparat in ziua in care am ridicat motocicleta + numere rosii platite de dealer. Asta cu discountul la accesorii este cam frectie pentru ca oricum le gasesti online cu aproximativ 20 % mai ieftin decat in magazinul dealer-ului. Motocicleta era pe stoc .
×
×
  • Creează nouă...