Sari la conținut

Andrei005

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei005

  1. Mersi mult pentru ajutor, am cautat pe internet o astfel de pompa sau un kit de reparatie dar mi-a dat doar pentru CBR-uri, al meu e CB600F, nu am gasit nimic pentru modelul meu. Si am mai descoperit o mica problema zilele astea, miroase a benzina cand stai langa motocicleta, imi zic prietenii cand ma opresc langa ei ca miroase a benzina. Oare sa fie tot din cauza asta?
  2. Salut, de curand am intampinat o problema la motorul meu. Un Hornet din 2004, il am de cateva luni si nu mi-a mai facut asa. Mergeam cu el pe strada si dintr-o data il simteam sub mine cum tremura cand bagam putin mana in gaz, am zis ca poate mi se pare mie. Am mai mers putin asa si dupa cand am vrut sa fac o depasire, am bagat mana in gaz si am observat ca motorul nu mai trage si merge in 2 pistoane, am mai mers putin cu el asa, am zis ca poate isi revine si dupa dintr-o data nu a mai vrut sa traga deloc si s-a oprit din mers. I-am dat de cateva ori la automat si nu a vrut sa o ia, am mai stat cateva secunde, am mutat robinetul pe rezerva (precizez ca aveam jumatate de rezervor de benzina), am tras socul si a luat-o. Dupa am mers repede sa bag benzina, am zis ca poate nu mai functioneaza becul din bord de la rezerva, am bagat si am vazut ca benzina aveam jumatate de rezervor. Dupa in drum spre casa nu mi-a mai facut probleme dar observam ca in decelerare, in frana de motor, da mai multe rateuri mici pe toba, una dupa alta. Oare ce problema ar putea sa fie? Eu ma gandeam ca poate nu sunt sincronizate carburatoarele si de aceea sa dea rateurile, dar nu cred ca se oprea motorul din mers daca nu erau sincronizate carburatoarele.
  3. Mie imi era frica sa nu fie ceva mai grav si sa ma lase in drum cine stie pe unde merg...Multumesc pentru raspunsuri !
  4. V-a salut, mi-am cumparat recent un Hornet de 600 din 2004 si cand m-am urcat pe el la baiatul acela si l-am pornit a fost totul ok. Dupa ce l-am lasat un pic sa se incalzeasca am tras de acceleratie rapid de cateva ori si am observat ca daca tragi foarte brusc de acceleratie se aude un sunet la ambreiaj, o bataie, l-am intrebat pe baiat si el a zis ca asa a luat-o si asa a mers cu ea. El mi-a zis ca este o problema specifica la hornet-uri, mi-a zis ca e oala de la ambreiaj, rulmentul mai exact si am zis ok, daca nu e o problema mare e bine. Si astazi ma gandeam la chestia asta, oare ce problema o fi acolo, daca e ceva grav sa o repar macar sa nu ma lase in drum. Oare stie cineva ce ar putea fi?
  5. Buna ziua, am un Yamaha YZF R125 din 2012 si am o problema cu el. Dimineata cand il pornesc se aude un sunet ciudat de la motor, ca si cum bate si se si simte pe motor, cand stai, dar acest sunet dispare dupa ce trag de ambreiaj, nu se mai simte deloc si nici nu se mai aude dar cand las ambreiajul se aude din nou. Am observat ca daca merg mult cu motorul si se incalzeste motorul nu se mai aude nici cand e ambreiajul lasat. Eu cred ca ambreiajul este problema, dar nu stiu ce, o fi un rulment?
  6. Salut, am si eu o Yamaha YZF R125 din 2012 si se aude un sunet ciudat la motor, ca si cum bate. Cand tin ambreiajul tras nu se aude nimic si cand il las se aude ca bate. Ce poate sa fie, un rulment sau ce?
×
×
  • Creează nouă...