Sari la conținut

gazo

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gazo

  1. cu orice fel de bec sub 21w imi licaresc/clipesc mult prea repede si nu vreau asa ceva , ce e peste 21w imi clipeste normal.

    becurile de care ai nevoie le gasesti in targul Vitan sau la Al Padrino(daca esti din Bucuresti), alea pe care le-ai pus sunt becuri de veioza de 35W (exista si de 20W acelasi format).

  2. Cum se rezolva si cat de migaloasa este urmatoarea problema?

    Neutralul de la Hornet - in momentul cand se incalzeste motorul si il scot din viteza, neutralul(becul) nu se mai aprinde, desi este pe zero. Nu ar fi asta o problema pentru ca sunt obisnuit cu vitezele si nu am nevoie sa mi se aprinda un bec pentru a stii ca e pe zero. Dar in momentul cand vreau sa o pun pe cric este o problema, pentru ca moare motorul. Senzorul de la cric probabil ca inregistreaza cum ca ar fi inca in viteza si opreste motorul.

    M-am saturat ca de fiecare data cand vreau sa-l pun pe cric sa fiu nevoit sa il opresc sau sa se opreasca singur.

    Cum schimb senzorul de neutral? Tin sa mentionez ca la rece, primele 10minute sa zic, nu face asa.

    Numai bine!

    am avut si eu problema asta, dar nu l-am schimbat, doar l-am curatat si merge. senzorul se afla undeva sub pinionul mic, cel ce antreneaza lantul, dai capacul jos si o sa-l vezi, seamana cu o sonda de temperatura si are un singur fir in cap. eu l-am spalat cu benzina si l-am pus la loc, dar tu poti sa-l schimbi daca vrei. in imaginea atasata urmareste NEUTRAL SWITCH WIRE.

    Honda_CB600F_aka_599_2004_200...de_by_Honda_upload_by_Ami.pdf

  3. Eu mi-am luat de la ei si ptr. auto si ptr. moto, sunt seriosi. Au un S.R.L. in Timisoara, in contul careia am trimis banii prin OP. Dupa ce am primit cauciucurile prin curier, mi-au trimis prin posta factura si garantia. Mie cei de la Cargus mi-au tinut cauciucurile prin depozitul lor cateva zile, pe motiv de adresa incompleta :) , dar am sunat la firma in Timisoara (au numerele de telefon pe site) si au rezolvat problema.

×
×
  • Creează nouă...