Sari la conținut

gazo

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gazo

  1. becurile de care ai nevoie le gasesti in targul Vitan sau la Al Padrino(daca esti din Bucuresti), alea pe care le-ai pus sunt becuri de veioza de 35W (exista si de 20W acelasi format).
  2. gazo

    Honda Hornet

    am avut si eu problema asta, dar nu l-am schimbat, doar l-am curatat si merge. senzorul se afla undeva sub pinionul mic, cel ce antreneaza lantul, dai capacul jos si o sa-l vezi, seamana cu o sonda de temperatura si are un singur fir in cap. eu l-am spalat cu benzina si l-am pus la loc, dar tu poti sa-l schimbi daca vrei. in imaginea atasata urmareste NEUTRAL SWITCH WIRE. Honda_CB600F_aka_599_2004_200...de_by_Honda_upload_by_Ami.pdf
  3. Schema este gresita, mai bine verifica direct pe moto cu aparatul de masura. Pentru ce trebuie legata alarma la pozitie/stop frana?
  4. cauta Paint Remover 700, este testat de mine si functioneaza.
  5. Eu mi-am luat de la ei si ptr. auto si ptr. moto, sunt seriosi. Au un S.R.L. in Timisoara, in contul careia am trimis banii prin OP. Dupa ce am primit cauciucurile prin curier, mi-au trimis prin posta factura si garantia. Mie cei de la Cargus mi-au tinut cauciucurile prin depozitul lor cateva zile, pe motiv de adresa incompleta , dar am sunat la firma in Timisoara (au numerele de telefon pe site) si au rezolvat problema.
  6. suna la service Inter Motorcycle si intreaba.
  7. mergi cu soferul si cu martorul la detectorul de minciuni.
×
×
  • Creează nouă...