Sari la conținut

Casi99

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Casi99's Achievements

  1. Am inteles si sunt constient ca majoritatea scuterelor merg mai mult de 50 km/h, dar aici e problema in acte, trebuie sa apara in acte 45km/h in loc de 50km/h
  2. Salut membrii acestui forum! De curand am adus un scuter din Germania, mai exact piaggio zip 50 fast rider din 1995 la care am doar un talon in limba germana cu toate specificatiile. Am vrut sa il inscriu pe primarie si avand nevoie de carte de indentitate l-am programat la RAR. Am mers la RAR-ul din Alba Iulia, iar cand unul dintre angajatii de acolo a venit sa ii faca o verificare vizuala a spus ca nu am cum sa trec rar-ul ca bordul este spart si in poze nu trebuie sa se vada etc. Am inteles acest lucru , dar apoi mi-a mai spus ca nu e ok din cauza ca in actele de germania scrie “viteza maxima 50 km/h” si ca nu il pot inscrie la primarie deoarece nu se incardreaza la categoria moped care are “viteza maxima 45 km/h si ca trebuie inscris cu numere normale si nu se incadreaza la categoria B pentru al putea conduce. E adevarat ce spune acel om? Si mi s-a mai spus ca daca vreau sa il inscriu pe primarie trebuie sa il duc undeva prin cluj la nu stiu ce service autorizat pentru al putea limita la 45km/h in acte. E posibil asa ceva??? Va rog sa imi spuneti daca il pot conduce cu B daca il inscriu normal cu numere negre, daca pot e perfect. Multumesc mult!
  3. Salut toti membrii acestui forum! Am un derbi senda cu set de 70cc si m am cam saturat de el , vreau ceva mai puternic si ma gandeam ce sa aleg dintre yz125 , rm125 respectiv cr125. As putea sa iau un gas gasec 300 2005 dar cred ca e prea puternic pentru mine , eu avand 1,70 m si 63 kg, deci care spuneti ca e mai potrivit yz 125, rm125 , cr 125 sau gas gas ec 300 2t??
×
×
  • Creează nouă...