Sari la conținut

Pocinog

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Pocinog

  1. 12 minutes ago, frigider said:

    au fost si anul trecut :) 

    nu m-am uitat cu atentie dar arata a moto campioana :D 

    Honda sunt disperati pentru ca au realizat ca MM nu ii poate cara la nesfarsit si le trebuie alternativa.

    In alta ordine de idei ca citeam mai sus: Pecco desi abia a sosit, s-a comportat exemplar si are mari sanse anul asta sa castige.

    Pentru mine dezamagirea mare a venit din partea lui Miller de care imi place foarte mult ca pilot si ca om. Din pacate pentru el Pecco are prima sansa la echipa de uzina, sansa pe care a castigat-o cinstit prin munca.

    Sa tinem un ochi si pe Jorge Martin. Nu este de lepadat.

  2. 5 hours ago, cuki said:

     

    si la bmw primeai cam tot acolo... 1000 euro e cam 5% iar valoarea de 20k-21k +- 

     

    Dar eu te inteleg perfect...pana anu trecut la motociclete era minim 10% discount la pretul de lista, daca nu mai mult toamna/iarna cand vindeau modelele ramase pe stock. 

    Acuma primesti un amarat de 5% mai mult din curtoazie

     

     

     

     

    Sa ma ierti daca te intreb, motocicleta noua luata in octombrie 2021 si deja esti asa de bun preten cu mecanicu?

    Hai fie si octombrie 2020, ceea ce inseamna ca ai prins un sezon complet...inafara de un banal schimb de ulei, ce alte pareri ai fi putut sa-ti faci de maiestria si profesionalismul mecaniciilor ktm? Ca acuma inlocuit tobe si motat suporti de gps nu e neaprat relevant dpmdv

     

    Incerc sa-mi dau seama daca faci pur si simplu reclama fara substanta, sau daca chiar esti patit si oamenii te-au scos din rahat si merita toate laudele

     

     

     

    Salut. Daca citeai cu atentie ce am scris observai ca in postarea mea scrie ca baietii de la Go Racing au grija de motoretele mele. KTM-ul este una dintre ele. Relatia mea cu ei (client-service) nu este de 1 an, ci este mult mai indelungata asa ca vorbesc strict prin prisma acestei relatii, care pentru mine este multumitoare.

    Credeti ca puteti lua de buna o recomandare sincera, fara sa fiti carcotasi? Poate ati avut experiente neplacute cu alte service-uri dar chiar exista si service-uri bune in tara asta. Si cu asta inchei aici pentru ca deja ma plictisesc atacurile astea nefolositoare.

    Va salut.

  3. 25 minutes ago, SMF said:

    Din experiența vorbeam și eu,dar daca amicul @Pocinog știe mai bine,înseamnă că așa e. Nu merita discutat cu cineva care deține adevărul absolut.

    Înseamnă că suntem cel puțin doi praf. Eu am primit discounturi de 5% in orice mod s-a purtat discuția. Cu moto pe comanda,nu moto pe stoc/de test/promoții speciale de final de lot/etc.

    La 18.800 eur, 5% inseamna 940 EUR. Scuza-ma pe mine ca am exagerat cu 1000 eur.

  4. 14 hours ago, Adrian M. said:

    eu ma indoiesc grav de afirmatia, discout in RO mai mare decat in De. Pentru ca marjele lor sunt raportate la 20 bucati vandute, vs 200 bucati vandute. Cel putin ciudata aceasta afirmatie. Sa nu mai zic de pret, care la noi in ro este mai mare vs Ungaria, de exemplu, cu cca 15%.

     

    17695 euro 1290 adv SAS in Jermani

    15789 fara tva- 18790 euro 1290 adv SAS in Ro

     

    Dar daa, in ro iei mai ieftin,siigur,

    incep sa cred ca tu faci reclama la ktm in ro ca esti direct interesat de asta-profil nou,2 postari, bam.

    Deci ma indoiesc de intentiile tale, bazat pe afirmatiile facute si profil nou.

     

    Din exemplul tau ai o diferenta de 1095 eur. Luata din Germania mai pune cel putin 300 eur+TVA transportul si vorbim de o diferenta de 738 eur. Iti garantez ca iei discount de cel putin 1000 eur de la orice dealer de motociclete din RO. Neamtul nu iti va lasa mai mult de 200 eur in cel mai fericit caz.

    Nu fac reclama la KTM. Asta este prima mea motocicleta KTM si imi place foarte mult. Dar ii poti spune cum vrei tu. Discutia era despre service, nu despre conturi noi sau cate posturi am. Am avut cont pe motociclism de cand s-a infiintat dar din cauza inactivitatii a fost sters la un moment dat.

    Succes.

  5. 1 hour ago, Adrian M. said:

    Salut,

    test motociclete ktm, mai greu. Nu prea au flota. Da, au avut anul trecut totusi un set de mototciclete ce au fost scoase la teste-in sensul de mers in coloana 10 minute. SI le-au plimbat pe ici colo. Apoi stiu ca si motoemotion a avut cateva la test.

    Deci greut. 

    Insa ma bucur sa aud de la cineva care si-a luat, ca experienta cu service ul GO este ce trebuie. Bravo lor.

    De curiozitate , de unde ai cumparat bestia? Ai reusit sa negociezi ceva la pret, sau zero?

    Motoreta am cumparat-o din Germania din considerente contabile, cu plata integrala si garantie internationala. In Bucuresti garantia pentru KTM se face la Go Racing. Orice se negociaza daca te pricepi si crede-ma ca obtii discount mai mare in Romania decat in Germania.

  6. Salutare.

    Am urmarit acest topic si vreau sa va spun cate ceva. Am un KTM Super Duke GT 2021, achizitionat nou, in octombrie, anul trecut. Nu stau sa dezbat despre KTM, ce probleme au, ce se stie, ce nu se stie, e buna, este rea etc. Cand am cumparat aceasta motocicleta nu am cumparat-o nici pentru fiabilitate, nici pentru frumusete. Cu fiabilitatea ramane de vazut, de frumoasa nu m-a interesat, desi mie imi place, in schimb imi ofera ceva ce multe motorete nu pot oferi si anume o mare placere continua, multe senzatii tari si asta, de fiecare data cand ma urc pe motocicleta. Este lup in blana de oaie si nu este pentru oricine. Ramane alaturi de SDR motocicleta de oameni nebuni, doar ca poti fi nebun pe distante lungi chiar foarte lungi.

    Legat de service si reprezentante: de motocicletele mele au grija baietii de la Go Racing (https://goracing.ro/) unde am si garantia KTM-ului. Pentru ca mi-au facut absolut orice le-am cerut, mi-au rezolvat orice problema, nu imi fac nici macar o grija legat de capabilitatea lor de a-mi rezolva eventualele probleme care pot aparea la KTM. Nu degeaba cei de la Authentic Spirit care sunt distribuitori oficiali de KTM isi fac servisarile la ei si ca o curiozitate cand am fost la ei in showroom am intrebat unde au service-ul. Mi-au raspuns fara ezitare la Go Racing, sunt foarte buni. Stiam asta deja. Tot ce am luat de la Go Racing (power parts KTM si altele) au ajuns repede. Zdrobi care lucreaza acolo si care este un mecanic foarte bun de KTM, s-a comportat exemplar la revizii, inclusiv la montajul pieselor si accesoriilor pe care le-am inlocuit (toba, cauciucuri, suporti de GPS, rimms etc.), ca de altfel toti de acolo. Au tot ce le trebuie dpdv tehnic si al resurselor umane pentru a face fata cu brio oricarei garantii, recall sau mai stiu eu ce pentru KTM si nu numai. Nu mai vorbesc de seriozitate.

    Stiu ca pare reclama, dar in final chiar asta este, pentru ca din punctul meu de vedere merita din plin laude din partea mea. Nu ma intereseaza ce s-a intamplat in trecut cu marca KTM in Romania (Dementori, ATV Romi sau mai stiu eu ce), ma intereseaza ce se intampla in prezent cu KTM, iar in prezent pot dormi linistit fara sa imi fac ganduri negre si fara sa ma stresez dpdv al service-ului.

    Pentru initiatorul topicului: daca vrei intr-adevar sa fii sigur ca iti cumperi motocicleta potrivita te sfatuiesc sa te documentezi singur (sunt milioane de review-uri si teste cu toate motoretele de pe pamantul asta) si eventual sa bagi si un ride test. Din fericire traim in vremuri bune si ai posibilitatea sa le testezi. Evident e bine sa ceri si parerea altora, dar asigura-te ca sunt capabili de sfaturi si eventual ca sunt posesori ai unei marci pe care ti-o doresti. Daca ai intrebari suplimentare despre motociclete sau despre Go Racing, ma poti contacta in privat iar in masura in care ma pricep iti voi raspunde.

    Asfalt uscat tuturor!

  7. On 12/12/2021 at 8:16 PM, goe 75 said:

    Nu ma grabesc deloc sa cumpar o noua jucarie , dar sunt sigur ca nu o sa pot sa ma stapanesc ...deci e topic de iarna, de discutii si opinii , nu arde nicaieri.

     

    Acum am 3 sportive si o sa le pastrez pe toate , dar parca vad ca in curand o sa devina jucarii exclusiv de circuit , pentru ca problemele cu hernia de disc ...sunt greu de ignorat. La sesiuni de 15-20 min inca ma descurc , dar la mersul tipic de strada nu prea mai merge cu semighidoane.

     

     

    In consecinta , nr 1 pe lista mea acum este Tuono 1000, V2 , din perioda 2007-2011. 

    Optiunea ieftina ar fi  un SV 1000 naked.

    Ducati ...interesat ...dar parca prea scump pentru ce ofera... si din infinitul numar de monstere nu as avea nici cea mai mica  idee care se merita luat cu adevarat.Nu sunt sigur nici ca vreu sa am de schimbat si la motoreta curele...nici la masina de spalat nu mai fac asta.

     

     

    Din familia Tuono, am mers doar cateva minute cu Tuono V4 al lui Paulinos . M-au impresionat franele si motorul .Fantastica atentia la detalii , in materie de design , fit & finish. Sunetul ok . Venind dupa sportive care dau sentimentul ca fata este grea si foarte plantata , nu mi-a placut deloc faptul ca fata se simte extrem de usoara .

    Faza cu scapatul supapelor in cilinru la modelele v4 insa ,  m-a cam ingrijorat suficient ca pana la urma sa nu-i fac o oferta de nerefuzat colegului @PzKpfWpentru RSV-ul lui . Intre timp a devenit mult mai clara si nevoia de ceva cu pozitie mai relaxata .

    Asta este motivul principal pentru care m-am fixat in principal pe varianta Tuono v2. Cel putin mie, din ce am citit , acesta varianta imi  pare mai solida in privinta motorului. Voi ce ziceti ?

     

     

    Dintre sv-uri am mers doar cu 650.

    Ducati pauza.

     

    Singura varianta cu motor 4 in linie, care inca supravietuieste pe lista , este GSXS 1000 f ( varianta suficient de recenta sa vina cu slipper din fabrica)

     

    Opinii?

    Chiar este Tuono atat de mult peste sv 1000 ca sa justifice pretul dublu ? ( cel putin la varianta Factory pretul este sigur dublu)

    Chiar este Tuono V2 atat de solid in privinta motorului , sau si asta are ceva echivalent valvelor cazute in cilindru si inca nu am auzit eu ?

    Intrebari , jntrebari ...

     

    Ps. Am dat pe search sa gasesc un topic de proprietari Tuono si nu l-am gasit. Doar Pegaso si alte Aprilici.

    Am eu Tuono Factory 2008 cu 12k km reali, cumparat de la UMI nou, primul proprietar. Motoreta e tipla. Te bagi?

×
×
  • Creează nouă...