Jump to content

PzKpfW

Super Membru
 • Content Count

  7,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About PzKpfW

 • Rank
  Jupîn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Motocicleta
  701 SM, RSV4, MTS 1200S

Recent Profile Visitors

4,882 profile views
 1. Fix așa e. Acum, eu am mers cu motoreta asta și am rămas plăcut surprins de suspensii și frâne - nu sunt top, dar nici slabe. Ce-i drept n-am dat-o pe curbe, doar prin oraș și puțin pe lângă. Dar e all-rounder bun, mai ales în categoria ei de preț. Se vede unde au mai tăiat costuri (în afară e echipament, calitatea plasticelor, cusături șa, etc.), dar per total chiar o motoretă decentă și versatilă. Peste moartea pasiunii de Honda oricum. Să se bucure OP-ul de ea. Păcat doar de top-case-ul ăla, cam toate au și mi se pare oribil, oricât de util ar fi. Transformă orice motocicletă în
 2. Haha. Exact. În mod paradoxal este plin de provinciali în zonă. Nu că aș avea ceva cu ei în general, dar cei care frecventează locația tind să aibă năravuri și obiceiuri care le trădează originile.
 3. Zice bine băiatul ăsta. Năravul este vechi și va dăinui.
 4. Nu a fost niciun frontal, motoreta e intactă în partea anterioară. A făcut wheelie, a pierdut-o, s-a lovit de o mașină, a murit. Sfârșit. Da, se poate dezactiva totul.
 5. S-ar putea să aibă dreptate în general. Însă problema în sentința lui în mod specific a fost una de abordare. S-a dus la proces cu o atitudine de "defapt eu sunt partea vătămată, 'moară mama", iar când i s-au cerut probe concrete nu a putut prezenta nici măcar nota de plată de la restaurantul de la care spunea că a consumat carnea contaminată. Despre a demonstra faptul că ăia i-au servit carne cu steroizi nici nu s-a pus problema. În consecință, tribunalul a sancționat mai mult modul nepăsător în care s-a prezentat la audiere și lipsa acută de dovezi care să-i susțină teoria. “The
 6. Anul trecut când s-a decis amânarea schimbărilor majore programate pentru 2021 cu un an, s-a decis și refolosirea șasiurilor din 2020 în 2021. Așteptați-vă deci la monoposturi foarte similare pentru acest sezon, doar câteva detalii vor suferi schimbări - similare cu pachetele aerodinamice care se introduc de câteva ori pe sezon. McLaren a făcut strictul necesar pentru a acomoda noul PU. Oricum în momentul de față tehnologia este deja relativ veche (7 ani), cunoscută și deci convergentă. Monopostul este dealtfel numit "MCL35M" și nu MCL36 așa cum ar fi fost evoluția logică. În rest
 7. Circuitul de la Brno este deținut de una dintre cele 9 firme ale consorțiului A.B.R. HOLDING a.s. (companie imobiliară), una dintre firmele lui Karel Abraham senior - care mai deține și CARDION s.r.o. (echipamente medicale), toate cu sediul la Brno și toate firme care-l sponsorizau personal pe Karel junior. Guvernul ceh a interzis orice eveniment cu spectatori anul trecut, nu doar cursa de MGP.
 8. Așa o fi. Dar când tragi linie, tot e vorba de a băga bani publici în buzunarul unui individ. Că e bine sau nu, nu judec. Însă autoritățile locale sunt alese și, teoretic, reprezintă dorința populației. Poate cehul de rând nu dorește ca banii lui să se investească în așa ceva (cum nici mie nu-mi convine de exemplu ca din banii mei să se construiască stadioane de folbal sau catedrale - dar deviez de la subiect). În același timp știu că s-au mai iscat scandaluri similare și-n alte țări când anumite circuite (unele foarte cunoscute) au cerut bani de la autorități pentru renovări invocând același
 9. Problema lui Abraham senior (cel care deține circuitul) nu este cu Dorna, ci cu autoritățile locale. Circuitul oricum trebuie reasfaltat, că vine MotoGP sau nu, iar patronul cere ca măcar o parte din costuri să fie suportate de către administrația locală - evenimentul generând venit la nivel local. Autoritățile locale nu vor să audă de așa ceva (pentru că ar însemna practic să-i bage bani în buzunar lui Abraham), așa că impas.
 10. Întreb și eu ca un necunoscător: platformele astea onlain țin cont de nivelul de bonus/malus pe care ești? Există vreo bază de date centralizată acum? Probabil că ține cont automat la reînnoire dacă faci tot la ei, dar cum e dacă ești client nou?
 11. RC8 vibes. Tristă lipsa acută de sponsori. A fost prezentată și echipa oficială, dar în afară de un "88" pe una dintre carene este doar copy/paste 2020. La Tech3 măcar au schimbat colantul.
×
×
 • Create New...