Sari la conținut

PzKpfW

Super Membru
  • Număr conținut

    11.731
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    1290 SDR, 701 SM

Vizitatori Recenți Profil

17.992 citiri profil

PzKpfW's Achievements

  1. Locuri mai sunt, dar a făcut stânga-mprejur când BMW i-a spus lui Sofuoğlu (managerul lui) că au contract solid pentru 2025. O să fie tot în WSBK la anul, tot la BMW.
  2. Nu văd de ce este un lucru rău faptul că se muncește mult. Așa se face performanța, când ești în urmă. În F1 sunt ingineri care nu-și văd familiile cu lunile. https://x.com/swinxy/status/1815325378061152670
  3. Interview interesant cu Toprak. Sunt subtitrări autogenerate dacă nu știți türkçe.
  4. rapidsave.com_heaven_and_hell_revisited-0qv36zpp1cbd1.mp4
  5. Corect. Uitasem. Deci toate Ducati-urile și KTM-urile sunt ocupate.
  6. Di Giannantonio rămâne la VR46, cel mai probabil cu Morbidelli coechipier. Mai este un sigur Ducati liber pentru anul viitor.
  7. Este foarte curat, nu are agresivitatea necesară. Este foarte bun pe conservarea gumelor. Dar azi a fost prea târziu.
  8. Asta a fost. La fel ca la Jerez. A pierdut prea mult timp la început și în bătălia cu Morbidelli. Avea ritm de victorie altfel. Problema este că începe greu.
  9. Pe barba lui pierde titlul, din nou. Bagnaia a învățat să nu mai cadă. Martín nu a uitat. Bravo Márquez. Bravo Quartararo.
  10. Îmi plac măsuțele de pe rezervor. Perfecte pentru cafeaua aia de la Starbucks.
  11. A fost cam nenorocit, da. Dar așa sunt campionii în general. Partea bună este că diferența dintre McLaren și Red Bull pare să fie destul de mică. Iar spre deosebire de Red Bull, McLaren are doi piloți cu care se poate bate.
  12. Update: este oficial și pentru 7 (șapte!) ani.
×
×
  • Creează nouă...