Jump to content

PzKpfW

Super Membru
 • Posts

  9,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Motocicleta
  1290 SDR, 701 SM

Recent Profile Visitors

10,164 profile views

PzKpfW's Achievements

 1. La vârsta și cunoștințele tale, scoate 2t din calcul. Motoarele alea au avantajele lor dar necesită atenție și ceva experiență, nu sunt pentru ceea ce vrei tu. Folosește cu încredere olx, ai multiple filtre (capacitate, preț). Vezi ce găsești acolo în funcție de cerințele pe care le-ai dat. Apoi revino cu întrebări mai precise despre un model care te-a atras. Nu o să găsești un răspuns direct și absolut aici.
 2. Nu cred că vei primi răspunsuri relevante aici. În cel mai bun caz va fi câte o părere proprie dar izolată și din care nu poți trage concluzii generale; în cel mai rău caz vor fi păreri terțe, "din auzite". Asta se aplică nu doar la Volvo S90, ci pentru orice vehicul care nu este teribil de comun. Sfat: acordă-ți 2-3h și sapă pe forumuri dedicate. Așa-ți vei face o idee mai clară. Succes.
 3. Cei de la RAR nu au dyno, se uită în acte (sau la kitul de limitare dedicat motocicletei și modul în care a fost instalat, după caz). În cazul tău, nu se va încadra la A2. Fie mergi ilegal, fie-ți cumperi ceva care se încadrează, fie aștepți să-ți iei A-ul și mergi fără griji.
 4. Ah, mă scuzați. I-am acordat greșit prezumția de necocalar nevinovăție.
 5. Modul în care a pus problema îl face susceptibil de a fi luat la mișto: Cred că s-a referit la faptul că dacă nu corespunde A2 din fabrică, acceptă și model limitat. @Seba29 - intră frumos pe olx și folosește filtrele cu încredere. Eu după o căutare de 30s am găsit asta. Sari pe ea. Nu suntem noi în măsură să-ți spunem ce anume "arată bine" sau ce însemană "cuplu destul de mare". Oricum o s-o vinzi în 1-2 ani. Deocamdată habar nu ai ce vrei de la o motocicletă. Ia-ți ce-ți place, mergi cu ea și devino motociclist.
 6. Posibil să mă înșel, dar dacă agăța alt pilot acolo probabil scăpa de penalizare. Aleix se bucură de o simpatie generală în momentul de față și este (?) principalul lui contracandidat la titlu. Poate a avut și asta o influență în decizie, nu știu.
 7. Nu au, iar zonele cu kevlar nu sunt deranjante.
 8. Quartararo a recunoscut singur că a fost o încercare de depășire greșită. Cred că și Laverty spunea în comentariu că a venit de mult prea departe pentru a putea depăși. Când și-a dat seama, a strâns linia și a căzut.
 9. La cât de inconstant este Bagnaia, campionatul este în continuare jucat. Nu-l văd pe Fabio s-o mai comită așa. La Pecco în schimb este fie victorie, fie căzătură. Sau poate a fost tot timpul bun dar nu a avut niciodată motocicletă pe măsura talentului lui? Mereu l-am considerat ca fiind fratele mai talentat al familiei. Pe vremea CRT-urilor era constant primul, nu avea contracandidat. Mi-a părut rău când Suzuki l-au înlăturat, dar se pare că i-a prins bine pe termen lung.
 10. Quartararo: rookie mistake, a atacat aiurea ca și când ar fi ultimul tur, îi pare rău pentru Aprilia și Aleix. Alegerea de a reveni în cursă a fost a echipei, se gândeau că vine ploaia și că mai mulți piloți vor cădea. A 2-a căzătură datorată unei probleme cu TC-ul.
 11. O să-i piardă repede dacă o tot dă pe jos. Frumos gestul lui Quartararo. Ultimele 6 curse: 3 victorii, 3 abandonuri. Viñales foarte entuziasmat și motivat. Sper să-l țină.
 12. Ar fi putut fi a 2-a victorie pentru el astăzi. Excelent Aleix! Excelent. ...și Viñales pe podium. E bun RS-GP-ul ăla.
×
×
 • Create New...