Sari la conținut

Robert26

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Robert26

  1. Ma scuzati ca am raspuns asa greu însă am fost prins la munca pentru ca da altii își câștigă existența cinstit nu prin tepe. Mai jos o sa va las link urile cu pozele. Anunțurile lui e greu sa le postez deoarece tot ce vedeti la dezmembrat în Turnu și Arad sunt anunțurile acestui tepar. https://ibb.co/Y3c7hrN https://ibb.co/CMWxmJQ https://ibb.co/x3MxJct Din cate observ acesta nu își afiseaza numele pune coletele pe numele unei doamne sau domnsioare. Vineri mi-a zis ca imi va returna banii sau imi va trimite alta acceleratie luni adica maine, in seara asta Îl sun și imi zice ca isi ia concediu până în data de 20 martie, pe bune? Ma bucur ca nu am pierdut o sumă mai mare și probabil au fost mulți care și-au luat teapa. Vroiam sa iau si 2 roti complete bine ca nu le am luat ca imi trimitea doar capacelele. O sa va mai tin la curent si sper sa vada cat mai multa lume acest topic. Va urez o seara frumoasa si cat mai multi km fara incidente.
  2. Salut dragi prieteni azi vreau sa va spun cum mi am luat o teapa de la un vânzător din Arad de piese sh pentru atv. Totul a început când am cautat pe olx o maneta de acceleratie cu tot cu cablu de linhai, zis și făcut l am gasit pe nenea asta am discutat cu el ca sa imi trimita maneta de acceleratie completa cu tot cu cablu iar acesta a zis ca e 100 de lei și o va pune a curier. Azi imi ajunge curierul și ghici ce frate mare țeapă cablu nu e accelerația nu doar maneta pe care o atingi cu degetul și putin cablu asa cadou tăiat. Nu e vorba de bani e vorba de gest și am postat asta ca sa nu pateasca și alți colegi ce am pățit eu poate cu sume mai mari. Dacă doriți va pot atașa conversația mai jos. Va multumesc.
  3. Problema rezolvată, pini cdi-ului nu mai stăteau bine in mufa iar din cauza vibratiilor când intrăm pe off road acestia se miscau și nu mai făceau bine contact iar scânteia era slabă și nu la fiecare rotație a motorului.
  4. Salut, am incercat si varianta asta și din pacate face la fel. Ma gandesc ca o fi altceva de la instalație.
  5. Finala a fost schimbată cu una sport și atunci era ok nu era infundata, azi ii schimb carb și revin cu noutăți.
  6. Nu, jocul pe admisie era normal însă evacuarea era strânsă la maxim. Interesant este ca pe liber se tureaza normal, doar in sarcina nu merge bine.
  7. Azi am mai curățat carburatorul încă odată, am verificat distribuția (era sărit de la punct) am facut jocul la supape și la fel face..
  8. O sa incerc si cu alt cdi, ma gândeam sa nu fie de la soc fiind electric sa fi rămas blocat.
  9. Salutare colegi și la multi ani! Acum În prag de an nou ma confrunt cu o problema la jucăria mea, Linhai Worker 300 4x2. Problema se manifesta in felul urmator: Atv intrerupe in mers după ce trec cu acceleratie de sfertul cursei, daca il scot la liber se tureaA normal doar in mers face asa. Am procedat in felul urmator: Schimbat bujia, curățat carburator, am scos mufa la soc, reglat carburator, schimbat bobina inducție și atv-ul tot asa se comporta. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ce să-i mai fac? Va multumesc de intelegere!
  10. Salut forum, de curand mi am achiziționat un CRF 450R din 2005 si nu reusesc sa il pornesc la pedala. Ma poate ajuta cineva care mai deține acest model cu niste sfaturi? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...