Sari la conținut

DenisTarcau05

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DenisTarcau05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mi am achiziționat ieri o Honda cbr 125 și în prima faza am crezut ca e normal sa pornească mai greu la rece. Azi când m am urcat pe ea și i am dat cheie a durat cam 4 min sa o porneasca bine și sa nu se oprească (am ridicat șocul și în timp ce a pornit l am lăsat isor jos + ca am așteptat 3 min sa se încălzească motorul). Este normal sa se întâmple asta? După ce s a încălzit motorul merge bine, dar pana sa se încălzească pornește foarte greu și se mai și oprește. Bateria a fost cumpărată în 2019 și nu prea a fost pornita cam un an, dar nu cred ca are legătură cu bateria, deoarece se aprind bine farurile și învârte. Știți ce ar putea fi sau dacă e normal sa se întâmple asa. Ce i drept e și cam frig seara afara... Motocicleta e din 2005
  2. Mi am luat ieri o Honda cbr 125 și azi când am ajuns acasă am văzut ca nu are deloc benzina. I am pus 3l de benzina și tot îmi arata ca nu are deloc benzina, știți care e problema?
  3. Ce sunt furtunasele astea din imagine și dacă e ok sa fie în afara?
  4. Câți km maxim ar trebui sa aibă în bord pentru un chopper la mana a 2?
  5. Îmi poate sune cineva care este diferența dintre motoare în V și motoare în linie pe un chopper? Și care dintre ele sunt mai bune din punct de vedere mecanic și mai avantajoase?
  6. Vreau sa fiu explicit și pt dumneavoastră, deci voi reformula :)). Dilema mea este, care dintre cele doua motociclete este mai potrivita pentru aceasta categorie de vârstă în care ma încadrez(A1) și mai buna din punct de vedere mecanic? PS. Comentariile intrigant, precum și persoanele de același gen își au rostul într.un singur loc...la școală generala de gândit înainte sa vorbești :)))
  7. Am 16 ani, vreau sa îmi iau o motocicleta pentru început și în urma căutărilor mele am sesizat multe asemănări între suzuki gz 125 și honda rebel 125. Dilema mea este, care dintre cele doua motociclete este mai potrivita și mai buna?
×
×
  • Creează nouă...