Sari la conținut

Bogdan Zlavog

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Bogdan Zlavog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cu cilindreie mai mare nu prea gasesc la pret decent un an mai nou. Asta (intruderul) e 2017. Caut ceva dupa 2012 pana in 8000 euro
  2. Salut, poate s-a mai discutat subiectul dar nu l-am gasit. Ma gandesc sa schimb motorul meu Honda Shadow Spirit VT 750C2 cu un Suzuki Intruder c800. Ambele sunt pe injectie, iar motorul meu este ca nou, Singurul lucru care nu-mi place la el este roata de 90 pe fata. Intruderul este mai nou, imi place cum arata dar nu stiu cum se comporta fata de shadow-ul meu la drum si la fiabilitate. Fara a tine cont ca Intruderul este mai nou, este ok sa-l cumpar sau voi regreta Shadow-ul? Ms!
  3. Buna ziua, Am o Honda VT750 c2 RC 53 (Spirit), fabricatie 2008, injectie, 20.000 km. Problema mea este ca nu intra in treapta 5, desi intra foarte usor in celelalte trepte si nu sare din viteza. Motocicleta a fost folosita f. putin, preponderent in oras, unde nu e necesara treapta 5. Intrebare: poate fi sincronul defect sau stiti alte cauze. Nu as demonta-o daca nu stiu sigur ca e sincornul. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...