Jump to content

adrian_ciobanescu

Membru
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Motocicleta
  Kawasaki zx9r 2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adrian_ciobanescu's Achievements

 1. Voi face aceste măsurători după ce îmi vine comanda pentru noul releu de pornire. În principiu, acesta este motivul pentru care am luat hotărârea sa refac cablajul pentru vechiul releu de încărcare. Bănuială mea este ca acela funcționa foarte bine (întrucât nu îmi topea releul de pornire), iar problema legata de pornire era doar din cauza cablurilor prăjite care cel mai probabil făceau scurt.
 2. Mulțumesc. Apreciez. Între timp am refăcut instalația veche de la vechiul releu de încărcare. Am dat comanda și de un releu nou de pornire. Sa vedem cum evoluează ostilitățile după. Dacă mai exista și alte sugestii, sunt deschis a le discuta. Mulțumesc anticipat.
 3. Bună ziua. Întâmpin ceva probleme pe partea electrica la un kawasaki zx9r din 2000. După câteva investigații am ajuns la releul de încărcare, care se pare ca a fost montat folosindu-se o improvizație în locul mufelor și cablurilor originale. L-am înlocuit, moment după care o perioada totul a fost minunat, în sensul ca motocicleta nu se mai Oprea in mers. După câteva săptămâni, problema a revenit (se Oprea in mers, iar apoi refuza sa mai pornească). Am verificat din nou partea electrica, care m-a dus la releul de pornire. Acesta avea plasticul din zona siguranței de 30 topit, la fel și foarte puțin din mufa care venea dinspre releul de incarcare. Nu m-am panicat și am înlocuit releul de pornire respectiv (acesta fusese înlocuit înainte de identificarea problemei releului de încărcare, cu unul aftermarket dar cu specificațiile potrivite) cu unul OEM. După aproximativ 1 luna de mers prin oraș la serviciu și un drum dus-întors București Constanța, revine minunata problema (opritul în mers și refuzul de a reporni). După verificări am ajuns tot la releul de pornire care și de aceasta data se topise. MENȚIONEZ FAPTUL CA RELEELE DE PORNIRE S-AU TOPIT DUPĂ MONTAREA NOUL RELEU DE INCARCARE, pana la acel moment problema era doar ca se Oprea in mers și o perioada nu mai vroia sa pornească. Ceva direcții pentru următoarele investigații? Mulțumiri anticipate. Cu stimă Adrian. Las și câteva fotografii poate va ajuta sa ma ajutați.
×
×
 • Create New...