Sari la conținut

adidrg99

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adidrg99's Achievements

  1. Salut. De cam doi ani dețin un Honda crf250r 2007 totul ok nici o problema cu el. Fiind cross eu l-am folosit pentru enduro... Nu enduro hard..mai mult plimbari mai lungi, pe dealuri, ieșiri la munte. Deci sa lăsăm asta deoparte aș vrea să trec la un motor enduro și m-am gândit la un ktm EXC 2T sau un Exc F 4t 2010+..știind ca cele mai bune enduro sunt 2t...as merge pe 2t...dar având în vedere ca eu mai mult fac plimbari lungi ar fi mai avantajos 4t..si mai ales din cauza consumului... Voi ce părere aveți dintre cele doua modele... Având în vedere consumul și ceea ce vreau sa fac eu cu ele? Mersi.
  2. Salut Patrik. Am încercat alta bujie și a pornit la sfert. Într-adevăr a fost de vina bujia. În exterior făcea scânteie bine dar în interiorul motorului se pare ca nu era eficienta. Mulțumesc pentru sfaturi.
  3. Am desfăcut bujia am introdus fisa pe bujie și am dat la automat ținând bujia aproape de o parte metalica a mobrei. Și da scânteie foarte bine.
  4. Garanție...nu. O am adusa din Italia... Și da.. Miroase a benzina în spatele tobei..rateuri nu da. Și bujia se umezește și o curați și tot nimic.
  5. Salut. Un motor keeway 125 2020 injecție doar 2500km. L am pornit dupa doar 2 săptămâni a stat circa 1minut pornit iar după s-a oprit și nu am mai putut sa îl pornesc. Bujia am verificat da scânteie pompa am verificat baga benzina pana la injector, am verificat siguranțe, mufe, relee toate par în regula. Din ce cauza credeți ca nu mai pornește?
  6. adidrg99

    Cota piston.

    Salut am o honda crf250r 2007 și în primăvara as vrea sa schimb pistonul. Cum aflu ce cota îmi trebuie? Trebuie desfăcut motorul pentru a afla cota? Nu vreau sa îl desfac momentan pentru ca încă merge doar ca nu mai am aceeasi compresie și doar în primăvara as vrea sa îl schimb. Mersi.
  7. În motor am băgat 300v 10w40. Am băgat 300v 10w40 în motor și transoil expert 10w40 în transmisie..
  8. Salut. Astăzi am schimbat uleiu la motor Honda crf250r 2007 uleiul din motor și cel de transmisie. Am dat o tura cu motorul pentru a încălzi uleiul vechi a mers normal. După schimbul de ulei ambreiajul nu mai decupează când îl țin apăsat maxim. Am umblat și la reglajul din cablu și la fel face. Am folosit moțul transoil expert 10w40. Mersi.
×
×
  • Creează nouă...