Sari la conținut

mnk

Membra
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mnk

  1. Daca se face o lista cu ceva propuneri pentru a schimba unele proceduri, legi, ar trebui pusa pe tapet si chestiunea asta cu motoarele dupa accidente. Simplu ar fi ca Politia, sa cheme o firma abilitata, sa ridice motorul si sa il depoziteze undeva pana il ridica un reprezentant al accidentatului. Dar tare imi e teama, ca taxa de transport, depozitare, sa nu fie ceva monstruos de mare...

    Daca omul e sifonat si in stare de soc ,nu cred ca mai ii arde de telefoane in momentul ala si atunci Politia ar trebui sa ia unele masuri totusi. Nu neaparat cei ce fac masuratori, etc, dar pot chema un echipaj de la sectie sa se ocupe de restul apoi. PS Mai ales in zonele rau famate ca in cazul de fata. De fapt toata Romania are o reputatie trista, asa ca pot aplica masurile astea cam peste tot.

     

     

    Daca nu mai stii de tine iti lasa sigur motorul in siguranta undeva. La accidentul meu l-au lasat in grija oamenilor de la hanul de langa iar bagajul l-au dus la postul de politie si a fost predat inapoi cu proces-verbal si cu un mic inventar :peace:

    Daca era parcat pe marginea drumului si accidentatul stia de el - nu vad de ce ar fost obligati sa il ridice de acolo sau sa ii asigure paza. Eu daca parchez motorul pe marginea drumului trebuie sa vina cineva sa il pazeasca? Ar fi frumos :D

  2. am si eu o intrebare - nustiu dc e chiar topicul portivit, pt ca e mai mult legata de asigurari.

     

    ideea e - cine stie pe asigurarea de RCA - exista si partea de " despagubire pentru vatanari corporale". ce presupune exact chestia asta?

     

    am fost si am vorbit cu cei de la asigurari (unde are asigurarea vinovatul cu mashina), dar mi-au cam dat informatiile cu tzaraita. adica in afara de faptul ca ei pot sa-mi acopere partea de bani pe care-i pierd de la servici cat stau in concediu medical, nu mi-au zis altceva.

     

    pentru ca de la spital nu pot aduce chitantze pt shpaga doctorului, nu? :laugh:

    ce vreau sa intreb de fapt - se pot cere ceva gen "daune morale" pe asigurarea de RCA - partea cu "despagubire pentru vatanari corporale" care sa-mi acopere defapt shpaga ? :)

    intreb pt ca tare mi-e ca de la ala cu mashina nu prea o sa vad nimic.

     

    mersi.

  3. Off, topicul asta e varza.

    Coloana nu a avut nici o legatura. Trecusem de ea deja.

    Un dobitoc de 22 de ani a iesit din parcare de la barcanesti- romanesti si a vrut sa intoarca pe sensul spre bucuresti (e linie contiunua acolo). Am intrat in el in spate – lateral.

    Asta din povestiri (politie, etc), pt ca eu nu tin minte absolut nimic, nici accidentul, nici dupa accident... decat din ambulanta.. desi se pare ca eram constienta.

    Dubla fractura deschisa la antebratz dr – operatie, fixator extern; entorsa de coloana cervicala, alte diverse minore. La motor e o lista lunga, printre care jugul de la furca care s-a rupt, bord, far, etc. Oricum, am scapat ieftin fatza de altii de aici care au patit-o ca si mine.

    Mersi de urari (restul discutiilor nu isi au rostul – ma refer la topicul celalalt).

    Salutari si ochii in 4 la dobitoci.... ca sunt cam multi se pare.... :rolleyes:

  4. eu ma inscriu la wkndul 22 - 23 -tre sa-mi pun la punct motoru' pana atunci.

    am mai fost vara asta --e super, dar adevarul e ca am avut noroc de super vreme - soare, uscat, cauciucuri de strada totul ok.

    da - si am fost cu nishte priteni care si-au bagat mashinile pe acolo...da' intraddevar - vremea a tinut cu noi

    post-10283-1189626766_thumb.jpg

    post-10283-1189626787_thumb.jpg

  5. pai stramtatul asta nu afecteaza si pozitionarea protectiilor?

     

    n-au treaba protectiile - a mai fost stramtata odata : ) - dar nu suficient pt mine...

    hai ca sigur mai sunt fete care si-au stramtat pantaloni... dar unde?? :lol:

    am fost la un croitor si zicea ca el nu poate, ca e prea groasa pielea si trebuie nushce ace mai speciale...

  6. ha ha - revin cu intrebarea (desi data trecuta nu s-a anuntat nimeni si am plecat de capul meu :lol: )

    bacul de la ostrov/chiciu circula pana pe la ora 8 - daca e cineva interesat

    si data trecuta a fost super tare.. prima data la drum lung (si necunoscut si pustiu si pe bezna si alone :lol: ).. cu mici probleme cu benzina prin baneasa (ultima benzinarie se inchide la 9 seara :lol: , dar super adevarat drumu'! :lol: )

     

    deci..miine la 6 seara spre vama pe la ostrov...?

×
×
  • Creează nouă...