Sari la conținut

mnk

Membra
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mnk

  1. BESTFEST (din pacate la parada nu am cum sa ajung - munca )
  2. Chiar asa, ce se mai aude cu cartea? Sunt sigura ca suntem multi care asteapta sa reciteasca aventurile si sa mai viseze putin
  3. mnk

    Suzuki Drz 400 Sm/e/s

    @zael26 - uite aici o lista gasita pe net pt Suzuki VIN: http://www.suzukimotorcyclespares.co.uk/Spares/vinList.asp La ce am eu se potriveste, in rest nu stiu cat de 100% ok este.
  4. Daca nu mai stii de tine iti lasa sigur motorul in siguranta undeva. La accidentul meu l-au lasat in grija oamenilor de la hanul de langa iar bagajul l-au dus la postul de politie si a fost predat inapoi cu proces-verbal si cu un mic inventar Daca era parcat pe marginea drumului si accidentatul stia de el - nu vad de ce ar fost obligati sa il ridice de acolo sau sa ii asigure paza. Eu daca parchez motorul pe marginea drumului trebuie sa vina cineva sa il pazeasca? Ar fi frumos
  5. mnk

    accident piata unirii

    http://www.fpvs.ro/ - Fondul de Protecție a Victimelor Străzii-F.P.V.S; si e si pentru cazul in care a ramas neidentificat autorul accidentului.
  6. Vand ax cu came si culbutori pt DR350 SEV '97. Sunt noi. /index.php?showtopic=413632
  7. @disney - NU poti sa te bucuri ca un om a avut accident grav decat daca esti dusa cu capul. Indiferent ce ar fi el. Si sa mai si insisti pe deasupra. Esti penibila. Ontopic - multa sanatate!
  8. uff... sunteti foarte matinali pt o zi de sambata...
  9. am si eu o intrebare - nustiu dc e chiar topicul portivit, pt ca e mai mult legata de asigurari. ideea e - cine stie pe asigurarea de RCA - exista si partea de " despagubire pentru vatanari corporale". ce presupune exact chestia asta? am fost si am vorbit cu cei de la asigurari (unde are asigurarea vinovatul cu mashina), dar mi-au cam dat informatiile cu tzaraita. adica in afara de faptul ca ei pot sa-mi acopere partea de bani pe care-i pierd de la servici cat stau in concediu medical, nu mi-au zis altceva. pentru ca de la spital nu pot aduce chitantze pt shpaga doctorului, nu? ce vreau sa intreb de fapt - se pot cere ceva gen "daune morale" pe asigurarea de RCA - partea cu "despagubire pentru vatanari corporale" care sa-mi acopere defapt shpaga ? intreb pt ca tare mi-e ca de la ala cu mashina nu prea o sa vad nimic. mersi.
  10. mnk

    Accident Jeff

    bafta mult jeff, sa te faci bine. hai ca pan' la primavara n-o sa mai avem nici pe dracu', o sa fim ca noi..... si pe frigu' asta oricum, cui ii arde de plimbare?!
  11. mnk

    Accident Dn1

    Off, topicul asta e varza. Coloana nu a avut nici o legatura. Trecusem de ea deja. Un dobitoc de 22 de ani a iesit din parcare de la barcanesti- romanesti si a vrut sa intoarca pe sensul spre bucuresti (e linie contiunua acolo). Am intrat in el in spate – lateral. Asta din povestiri (politie, etc), pt ca eu nu tin minte absolut nimic, nici accidentul, nici dupa accident... decat din ambulanta.. desi se pare ca eram constienta. Dubla fractura deschisa la antebratz dr – operatie, fixator extern; entorsa de coloana cervicala, alte diverse minore. La motor e o lista lunga, printre care jugul de la furca care s-a rupt, bord, far, etc. Oricum, am scapat ieftin fatza de altii de aici care au patit-o ca si mine. Mersi de urari (restul discutiilor nu isi au rostul – ma refer la topicul celalalt). Salutari si ochii in 4 la dobitoci.... ca sunt cam multi se pare....
  12. spuneti-mi si mie va rog la DRZ SM - cum se pot pune roti de enduro. am inteles ca se pot pune - trebuie ceva modificat - rog pe cineva care a facut-o sa imi dea detalii exacte. multumesc!
  13. faina plimbare si foarte faina poveste. cand mai organizati o tura dati de veste - ma inscriu si eu. @hexstatic - cum sa dai gilera inainte sa iei dr-ul? lasi sa treaca o vara de endureala?!
  14. Draper s-au mutat din Pastorului in Cernica nr 9 (am fost eu azi si aveau afis in poarta).. si oricum e inchis sambata si duminica.
  15. Manual Suzuki DR 350 (90 - 99). In engleza si-n germana. Eu m-am chinui mult sa-l gasesc in engleza : )
  16. sambata dimineata e mai ok decat vineri seara si pt mine. la ce ora?
  17. mai, eu as veni. mi se pare cam scurt doar 1 zi.. dar daca asta este .. o sa fiu acolo in principiu. va sun. oricum 100 % ma hotaresc vineri seara deabia : )
  18. eu ma inscriu la wkndul 22 - 23 -tre sa-mi pun la punct motoru' pana atunci. am mai fost vara asta --e super, dar adevarul e ca am avut noroc de super vreme - soare, uscat, cauciucuri de strada totul ok. da - si am fost cu nishte priteni care si-au bagat mashinile pe acolo...da' intraddevar - vremea a tinut cu noi
  19. primiti si-un endurache intre atatea choppere? sper sa ajung pana la 5 fara un sfert
  20. n-au treaba protectiile - a mai fost stramtata odata : ) - dar nu suficient pt mine... hai ca sigur mai sunt fete care si-au stramtat pantaloni... dar unde?? am fost la un croitor si zicea ca el nu poate, ca e prea groasa pielea si trebuie nushce ace mai speciale...
  21. fetelor - poate ma jutati si pe mine...pls un croitor care sa poate stramta o jaka de piele + pantaloni de piele nu stiti prin bucuresti? ca jaka mai merge cum mai merge - da' pantalonii cad de pe mine cu totul mersi!
  22. Foarte tare filmuletzul! Am fost acum 3 sapt pe transalpina si tot incerc sa le povestesc prietenilor ce adevarat e, insa in poze nu am reusit sa surprindem nici 1/4 din senzatia pe care ai acolo E foarte foarte tare traseul!
  23. mnk

    Spre Vama Maine?

    ha ha - revin cu intrebarea (desi data trecuta nu s-a anuntat nimeni si am plecat de capul meu ) bacul de la ostrov/chiciu circula pana pe la ora 8 - daca e cineva interesat si data trecuta a fost super tare.. prima data la drum lung (si necunoscut si pustiu si pe bezna si alone ).. cu mici probleme cu benzina prin baneasa (ultima benzinarie se inchide la 9 seara , dar super adevarat drumu'! ) deci..miine la 6 seara spre vama pe la ostrov...?
×
×
  • Creează nouă...