Sari la conținut

Alexcodita

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alexcodita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bună seara , am si eu un cr 125 din 96 si am observat ca imi pica ulei am descoperit curge de la aprindere se prelinge pe la capac ca nu avea silicon ...si sub magnetou in partea dreapta are o găurică am cautat sa vad daca au si alte motociclete si am vazut si la alte modele ca au , un prieten mi-a zis ca e un simering de la axul de la magnetou( ce e legat de ambielaj ) dar nu stiu daca e acela ca imi curge pe acea gaurică , uleiul e din cutia de viteze , sa demontez aprinderea sa verific simeringul?!
  2. Bună seara as dori sa achizitionez acest model de protecție (pentru cadru) zic eu. Unde gasesc asa ceva sau cum se numeste macar?! Multumesc!
  3. Bună ziua detin si eu o honda cr 125 2t din 1996 si am observat ca nu prea am racire se încălzește de nu pot sa pun mana pe cilindru si intr un timp mai curgea pe furtunasul de sus de langa busonul radiatorului(supraplin s au cum se numeste) acuma nu mai curge dar am desfacut la pompa de apa si are la paleta un dinte(s-au cum ii spune lipsa) oare asta sa fie cauza?
×
×
  • Creează nouă...