Sari la conținut

Scuteree

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Scuteree

  1. Yahama Aerox/ Malaguti ? este in jur de 500-550 eur. (unele sunt chiar inmatriculate deja) Ce parere ai despre? P.s.: Urma urmei pana acuma am lucrat cu masina, ceea ce e mai scump intretinut decat un scuter 50cc, deci merita mai bine.
  2. Aveti dreptate. Atunci ce imi recomandati sa cumpar? Ce ai cumpara in locul meu sincer?
  3. Bine Boss vorbiti voi aici, cumpar pentru a lucra, nu sa il pun in vitrina. Nu Vreau sa pun acuma 1000 de eur pt un scuter cu 50cc.
  4. Pai doar nu cititi ce am scris mai sus? Am gasit un scuter CPI Oliver City 50 cu 400 de eur. Pot mari bugetul.. pana la 450 de eur
  5. P.S: Ma crezi ca nu am de unde sa stiu, deoarece nu aveam niciodata scutere, atv etc. Cand am obtinut permisul acum 3 ani, am cumparat o masina. Deci scuze daca ma vezi prea retardat, numa ca nu am de unde sa stiu, de aceea am venit aici.
  6. Multumesc frumos pentru ajutor. Am bani. Cumpar scuterul pentru a lucra cu el, deci de aceea nu pun o suma mai mare. Am gasit un scuter CPI Oliver City 50 cu 400 de eur, totul e ok cu actele. Ce parere aveti despre aceasta?
  7. Scuze ca is foarte incepetor. Daca sunt domiciliat in Zalau, insa vreau sa lucrez pe Cluj, cum pot inmatricula? Sa inmatriculez la primarie, sau care sunt pasii? Deci cum e legea cu nr galben Zalau am voie sa conduc prin Cluj?
  8. Da am permis cat. B. Vreau un scuter cu 50cc. Nu am specitificatii la an de fabricatie si kilometri. Da vreau sa cumpar pentru a livra cu el. Bugetul intre 1000-1200lei. Nu am gasit informatii despre inmatricularea, de aceea vroiam sa ma informez aici. Cu nr. galben Zalau am voie sa deplasez prin Cluj? Mersi pt raspuns!
  9. Salut oameni buni! As avea si eu o intrebare. Sunt foarte incepetor nu aveam niciodata scuter/atv/motocicleta. Pana acuma am lucrat cu masina prin Cluj, sunt angajat la Foodpanda. Intrebarea mea e: -Ce scuter de 50cc sa cumpar? Ce propuneti? -Cum pot imatricula ca sa circulez legal pe strazile Clujului?
×
×
  • Creează nouă...