Sari la conținut

Ioan Catalin

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki Gsf 600 s

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ioan Catalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Mulțumesc pentru informații! Nu cred că voi mai umbla la el, nu am timp dar mă voi duce la meșter cu prima ocazie. Credeam că pot să reglez eu dar se pare că mă depășește. Probabil as face mai mult rău decât bine.
  2. Am pus cat scrie in caracteristici, 3,5 L pentru că am schimbat și filtrul. Nivelul e ok, aproape de maxim, puțin sub. Și pe mine mă miră. Când se încălzește trage excelent.
  3. E proaspăt. Abia am făcut 250 de km cu el. Sa incerc și eu ipone?
  4. Parcă îmi pare rău de banii aruncați, dar cumva o sa fac. Am zis sa iau sintetic, sa nu fac compromisuri, sa iau ceva mai bun.
  5. Da, e ciudat. La mine schimba foarte ușor, nu agață. Citisem pe undeva, nu mai știu pe unde și nici daca e sursa sigură, că sunt anumite uleiuri care fac ambreiajul sa patineze pentru că au un aditiv numit MOLYBDENUM. Om vedea ce e mai exact, atunci când voi merge la mecanic.
  6. Salutare! Am revenit cu rezultatul. Nu e cel așteptat, patinează in continuare atunci când motorul e rece. Daca se încălzește motorul, trage foarte foarte bine. O să merg la meșter după ce se termină toată nebunia asta și o sa pun aici care e problema și cum am rezolvat. Mulțumesc încă o dată și asfalt uscat!
  7. Așa voi face. Mulțumesc încă o dată și revin cu rezultatul, poate pe viitor va fi de folos și altora în situația mea. Toate bune!
  8. Asta voi face, e un lucru la care mă încumet. Oricum, de dat joc capacul ambreiajului nu m-aș fi apucat, oricâte tutoriale ar fi pe YouTube pentru că și dacă aș face-o, n-aș ști ce trebuie să găsesc acolo și cum ar arăta. Neavând experiență, nu am termen de comparație. Mulțumesc frumos pentru sfat, voi reveni cu precizări după ce încerc reglajul. Toate bune!
  9. Nu e joc liber la manetă. Nu pot merge chiar acum la motor pentru că sunt la serviciu și e in parcare dar nu e joc. Strânsesem puțin cablul, mai mult decât era nevoie, crezând că asta e buba, și patina mai rău. Acum l-am pus în poziția în care era înainte. De schimbat, schimbă fără reproș, nu agață, nu face nazuri.
  10. Am zis sa nu umblu, mai ales că nu am niciun fel de idee de mecanică. Credeam că e ceva des întâlnit. O să merg la mecanic sa verifice el. Mulțumesc.
  11. Salutare! In primul rând vreau sa mulțumesc adminului pentru accept! Va rog sa mă ajutați cu o informație. Am o problemă cu banditul meu, de ceva vreme, când e motorul rece, îi patinează ambreiajul. A început de când i-am schimbat uleiul, motul10w40 7100. E o simpla coincidență sau are vreo legătură? Daca am răbdare și îl las sa se încălzească bine, cum am făcut de dimineață, trage foarte bine.
×
×
  • Creează nouă...