Sari la conținut

Luan_sml

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Luan_sml

  1. Salut încearcă sa vezi de ce se uzează așa de ușor segmenti Ai verificat garniturile de la setul motor?
  2. Salut, Am o problema cu un atv de 125cc , acum câteva zile am plecat cu el la o tura pe teren totul bine Ok pana observ ca se îneacă și moare motorul . Acum in momentul in care am undeva la 2500 de ture numai are deloc forța și moare .Am schimbat conductele de benzina Și la carburator când e șocul sus este totul perfect cu șocul jos are probleme ce ar sa fie? Multumesc!
  3. Salut, Am o problema cu un atv de 125cc , acum câteva zile am plecat cu el la o tura pe teren totul bine Ok pana observ ca se îneacă și moare motorul . Acum in momentul in care am undeva la 2500 de ture numai are deloc forța și moare .Am schimbat conductele de benzina ce ar sa fie? Multumesc!
  4. Nu, dar el a menționat ca nu am banii și ca nu îmi pot permite un atv.
  5. Salut , Ati putea sa îmi recomandați un magazin online bun de șuruburi pentru niște carene la un atv . Multumesc
  6. Din fericire am bani , dar am spus pt ca sunt la început (am 16 ani) sa încep cu un motor mic . Sper sa dispară acești oameni de pe forumuri .
  7. Răspunsul tău este off-topic ,nu are ce caută aici Dar din pacate tu nu ai auzit de autocorector
  8. Nu am înțeles de loc răspunsul tău
  9. Salut sunt nou pe acest forum. Am un atv chinezesc de 125cc .Intotdeauna cade lanțul când îl bruschez.Chestia care este ca pinionul mare este strâmb adică înclinat spre dreapta . Multumesc , Spislander Luan
×
×
  • Creează nouă...