Sari la conținut

Luan_sml

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Luan_sml

  1. La 16.03.2020 la 20:08, Buidos a spus:

    Buna am si eu un atv de 150cc si tot al segmentez dar nu tine mult, se uzeaza foarte repede segmenti si arunca ulei pe la epurator! Am pus tot felu de segmenti dar tot asa, am schimbat si cilindrul, ce fel de segmenti sa pun ca deja nu stiu ce sai mai fac? precizez ca stiu foartebine sa segmentez, mai precizez ca eu am luat toba finala jos si am facut o tiava orientata in jos sa fie din cauza asta?

    Salut încearcă sa vezi de ce se uzează așa de ușor segmenti :) Ai verificat garniturile de la setul motor? 

  2. Salut,

    Am o problema cu un atv de 125cc , acum câteva zile am plecat cu el la o tura pe teren totul bine Ok pana observ ca se îneacă și moare motorul . Acum in momentul in care am undeva la 2500 de ture numai are deloc forța și moare .Am schimbat conductele de benzina Și la carburator când e șocul sus este totul perfect cu șocul jos are probleme ce ar sa fie?

    Multumesc!

  3. Salut,

    Am o problema cu un atv de 125cc , acum câteva zile am plecat cu el la o tura pe teren totul bine Ok pana observ ca se îneacă și moare motorul . Acum in momentul in care am undeva la 2500 de ture numai are deloc forța și moare .Am schimbat conductele de benzina ce ar sa fie?

    Multumesc!

  4. La 26.06.2020 la 21:26, robert23mg a spus:

    Man, indiferent ce părere ai despre el nu cred că e ok sa ii recomanzi așa ceva, plm, unii oameni au avut șansa să meargă la școală, alții poate au avut șansa să se nască în alte locuri cu alte condiții.

    Te.ai gândit că poate soarta a fost mai rea cu el decât a fost cu tine și din agoniseala lui a reușit să își ia o chinezărie, și acum tu ii recomanzi să își taie degetele, poate e părinte, poate e credul, poate are 18 ani și se auto-mutileaza pe viață.

    Tu văd că cel puțin te crezi mai educat, și probabil esti și mai înstărit, de fapt nici nu contează, ideea este că sigur sunt alti oameni mai inteligenți decât tine, cum ar fi să îți recomande cineva ceva într-o zi și să pățești ceva nasoale... Macar scrie-i omului că era o gluma...

     

    @Luan_sml sa nu care cumva sa pui mana pe lanț în timp ce se învârte, o sa îți prindă mână între lanț și pinion

     

    Din fericire am bani , dar am spus pt ca sunt la început (am 16 ani) sa încep cu un motor mic . Sper sa dispară acești oameni de pe forumuri .

  5. Acum 13 minute, Supa La Plic a spus:

    Nu te supara tinere , dar se numeste analfabetism functional (omul a explicat foarte simplu), asta pe langa greseala care am corectat-o in citat.

    Sper sa nu sara pe mine lumea, dar e grav sa scrii "de loc" si nu "deloc", plus sa nu intelegi o explicatie simpla si la subiect.

     

     

    Răspunsul tău este off-topic ,nu are ce caută aici

    Acum 18 minute, Supa La Plic a spus:

    Nu te supara tinere , dar se numeste analfabetism functional (omul a explicat foarte simplu), asta pe langa greseala care am corectat-o in citat.

    Sper sa nu sara pe mine lumea, dar e grav sa scrii "de loc" si nu "deloc", plus sa nu intelegi o explicatie simpla si la subiect.

     

     

    Dar din pacate tu nu ai auzit de autocorector :)

×
×
  • Creează nouă...