Sari la conținut

Catalin_de

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Catalin_de's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Catalin_de

    Nordkapp

    uhh, stiu ca e cam tarziu, dar ca sa nu las topicul asta asa si sa ofer totusi niste informații cu ce si cum... am cheltuit cam 650€ si nu am ajuns pana la Nordkapp, dar nu din cauza bugetului ci din cauza ca am avut ceva probleme de sanatate Am ajuns pana in Husum (Suedia) si de acolo a trebuit sa ma intorc. Nu am vizitat Finlanda asa cum vroiam, data viitoare.
  2. Catalin_de

    India 2021

    Ma bucur sa vad ca sunt 2 membrii ce au experienta prin India si sunt activi aici, sper sa mai storc ceva informații de la voi, de fapt asta se vrea sa fie acest topic, informații utile pentru cei ce vor sa mearga prin India. Am lucrat o perioada prin orientul mijlociu si am ceva vaccinuri facute, trebuie sa ma uit pe carnetul de vaccinare sa vad exact ce si cum. Locuiesc in Germania (dar asta este irelevant) si plecarea va fi din Frankfurt, tot mai sper sa gasesc pe cineva cu care sa merg, am sa merg prin ceva zone izolate si clar este mai sigur atunci cand sunt mai multi. Am postat si pe alte forumuri, am sa fiu activ si aici.
  3. Catalin_de

    India 2021

    Salut, am zis NE pentru ca ma gandesc la Nepal, Bangladesh si West Bengal
  4. Catalin_de

    India 2021

    Se pare ca o sa raman la un zbor din Frankfurt in Delhi, si apoi plimbare prin NE Indiei cu un Himalayan inchiriat.
  5. Catalin_de

    India 2021

    Inca nu am un plan concret, nu stiu daca sa zbor pana in India si sa inchiriez motor acolo (varianta cea mai ieftina si comoda; dar daca vreau comod si ieftin pot sa stau acasa) sau sa merg pe motor din Germania pana in Vestul indiei si retur (o problema e ca nu am decat vreo 30 zile disponibile). Astept sfaturi, tips & tricks si pe masura ce decid, postez aici. Eu sunt mai solitar de fel, nu tin mortis sa merg cu cineva, am zis doar ca este mai distractiv si sigur decat de unul singur... nu trebuie sa fim pe aceeasi frecventa in ceea ce priveste afilierea politica sau îngrijorarea pentru încălzirea globala. Cu stima.
  6. Catalin_de

    India 2021

    Salut, face cineva o plimbare pana in India prin vara lui 2021?
  7. Catalin_de

    Nordkapp

    Cel mai util post de pana acum, multumesc binox.
  8. Catalin_de

    Nordkapp

    Salut, nu fac asta ca sa am in palmares nu stiu ce achievement, pur si simplu vreau sa fac un drum mai lung si Suedia si Finlanda sunt niste tari pe care nu le-am văzut, din acest motiv am ales Nordkapp, daca ai alte sugestii eu le astept cu drag. Cateva lămuriri, eu imi permit si o suma mai mare de cat cea mentionata, nu sunt banii neaparat o problema, doar ca imi face placere sa stau la cort in salbaticie si sa imi pregatesc singur mancare de campare, asta cu marginea santului si mancat la conserve... nu trebuie luata mot ä mot. Ma astept la o aventura si nu la o calatorie, conserve de la Tip am mancat cu Austriecii prin Alpi si nu s-a plans nimeni Pentru un potential companion de drum care citeste pe aici, repet: banii nu sunt o problema, pot intinde bugetul mult peste cel mentionat, sa nu se lase impresia ca pot creea probleme financiare la mijlocul traseului. Salut, prin Norvegia am mai fost, de aceea pun accent mai mult pe Suedia si Finlanda, tari pe care nu le-am vizitat, dar sunt flexibil in ceea ce priveste traseul. Multumesc pentru feedback.
  9. Catalin_de

    Nordkapp

    ... mai pus pe cheltuiala gen hotel si restaurant?
  10. Catalin_de

    Nordkapp

    Cam ce traseu ai in plan?
  11. Catalin_de

    Nordkapp

    Salut, sunt din Kassel si ma bate gandul la un Nordkapp vara asta, undeva la sf lui iulie. Merg cu un versys 650 la consum Buget limitat (aka. dormit la cort pe marginea șanțului si mâncat la conservă). Cineva interesat?
×
×
  • Creează nouă...