Sari la conținut

mocanu pompi

EX+
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mocanu pompi

  1. Si au fost ei trei crai care s-au vorbit pe forum sa mearga in cautare de drumuri offroad si senzatii noi in Muntii Vrancei.

    Si cum nimeni altcineva nu s-a aratat interesat de aventura asta, doi dintre crai s-au hotarit sa o ia ei frumos catre fapte si mai marete, avind in vedere ca au zis ei . Asa ca s-au razgindit si au luat-o in directie opusa.

    Al treilea, adica o craiasa de toata "frumusetea", vazind ea ca ramine acasa si risca sa ii rugineasca lantul murgului, se hotaraste sa ii dea jar si sa o ia din loc de una singura.

    In continuare se vor vedea pozele ce au rezultat si concluziile care s-au tras, asteptind cu nerabdare sa vad ce au facut si ceilalti doi, care se pare ca si-au atins la rindul lor scopul.

     

     

    salutare vrem poze si incaodata si tu si nevasta lui adrian ati facut cea mai inteleapta fapta ca nu ati mers cu noi 7,20 neam urcat pe motociclete si la ora 1noaptea am ajuns acasa il las pe adrian sa povesteasca el a fost prea mult te salut Pompi

    post-10370-1204560062_thumb.jpg

  2. :crack: tovarase Pompi la 7.15 la Apaca cu fata spre Pitesti pe Iuliu Maniu, parca e prea departe intalnirea la autostrada.

    Astept sa cofirmi plecarea.

    telefon de Vultur 0720.400.534 si va raspunde Adrian nu Andrey - ok ?

     

    o seara cat mai zgomotoasa, :burnout: :wave:

     

     

    salut e ok team si sunat dar nai raspuns voi fii acolo Pompi

  3. buna tutoror....

    care sunteti interesati de un astfel de tur?

    Avizati sunt acei motociclisti posessori de motociclete Super Sport...

    avand in vedere ca la nemti sunt portiuni lungi de autostrada fara limita

    de viteza

     

    :burnout:

    salutare nu te prea vad peo sportiva facind acest traseu cam 5000km tu sti mai bine salutare Pompi

  4. Am auzit ca de dimineata s-a tavalit un pic o motocicleta la Romana. Stiti detalii? Motociclistul (sau detinatorul de motocicleta) e OK?

     

     

     

    salutare nar trebui sa scriu sa ma injure alti pur si simplu ma aflam acolo cind o faci pe zmeul e normal sa se intimple erau cam 10 motociclete au plecat de la semaforul care e inainte de romana si unul a facuto pe viteazu gaz si na mai reusit sa frineze a intrat in altul au fost 2 pe jos nu unul noroc ca era liber si nu erau masini ceau facut mai departe ei stiu nu mia venit sa cred dar asta e Pompi

  5. :crack: se pare ca va trebui sa deviez un pic de la titlul topicului.

    Am vazut ca in zona Vrancea nu prea se va merge prin noroaie, pietre, rauri, etc - nu vad nici un doritor, de aceea voi pune fierul sa alerge putin pe sosea si .... va face asa cum spunea colegul aproape 1000 km.

     

    Ana sa nu te superi (sper) iar daca crezi ca poti HAI CU NOI !

     

    Vom pleca duminica la ora 7.00 din Buc, iar ca traseu Buc. - Pitesti - Craiova - Orsova - M. Noua - (facem dreapta prin munti si iesim aprope de ) Bozovici - Herculane - Baia de Arama - Tg. Jiu - Valcea - Pitesti - Bucuresti si f f f f mult somn.

     

    Voi adapta si detectorul de radar pe moto, iar GPS-ul il lasam acasa nu va fi necesar.

     

    Imi cer inca odata scuze pt. schimbarea traseului in acest topic dar in zona Vrancea eu nu vreau sa merg chiar pe sosea.

    :burnout: :wave:

     

     

    salutare bravo oameni hotariti nu doar scrim si cu scrisul raminem ci punem in practica inca odata bravo penrtu hotarire la 7 va astept la int pe aut si calatorului ii sta bine cu drumul asteptam amatori greu dar frumos cu stima Pompi

    post-10370-1204302381_thumb.jpg

  6. :lol: Mai mai sa-mi sara inima din loc la cit de greu pare sa fie traseul din cite s-au scris pina acum! Nu ca asi fi eu tatalor, dar ma distreaza cum, in functie de autor, acelasi drum poate fi ingrozitor de impracticabil sau la indemina oricui! Noroc ca uneori

     

    ca altfel se speriau si ceilalti si nu mai dadeau buzna sa vina cu noi! Poate ca ar fi cazul sa facem o selectie :crack: . :burnout: Haideti oameni buni, nu mai are nimeni chef de ceva nou?

     

     

    In aceasta ordine de idei si uitandu-ma si eu in sfirsit pe harta, vad ca drumuri sunt nelimitate, doar imaginatie sa ai. Si nu sunt neaparat de enduro, ca pe unele am fost chiar personal acum ceva vreme. De exemplu putem merge Buc - Buzau- Sapoca- PLESCOI!- Berca, etc- Patirlagele- Valenii de Munte- Ploiesti, etc. sau din Patarlagele la Cislau si apoi Sangeru-Podenii Noi- Dumbravesti- Ploiesti, etc. ca varianta scurta.

     

    Mai lung, putem ajunge la Ramnicu Sarat- Buda- Valea Salciei- Beceni- Sapoca, etc.

    Sau si mai lung Focsani (sau direct din Urechesti) - Brosteni- Andreiasu de Jos (cu focul viu) - Rachitasu- Poiana Stoichii- Jitia- Sarulesti (si daca nici bucata asta nu o sa fie offroad, cred ca nici una nu o sa fie)- Sapoca si de aici, fie iar asfalt curat daca s-a facut tirziu, sau una din variantele de mai sus.....

     

    Sau poate vedem atunci si acolo ce drumuri mai exista si cit timp ne mai ramine.... dar avantajul la oricare dintre aceste variante, este ca nu trecem de 1000 de metri altitudine si nu riscam sa inghetam, pentru ca duminica nu o sa fie cea mai calda zi din ultima vreme se pare..... :lol: , iar Intorsura Buzaului e polul frigului in Romania- brrrrrrrr

     

    In ceea ce ma priveste, ziceti ora si locul de intilnire :crack: :wave:

    [/indent

     

     

    salut adevarat dupa cele scrise vorbind si cu Andrey traseul va fii spre moldova noua ceva nou dar Ana e de mers tu hotarasti de fugit nu avem cum mergem croaziera drum intins regulamentar nu mergem la raliu mergem la plimbare ceo zice uni astia sint nebuni plimbare de 1000km fiecare cu pasarica lui eu cel putin am un stol lasam vrancea pentru altadata va salut si astept a pune tara la cale cu stima Pompi

    post-10370-1204262177_thumb.jpg

  7. :D , nici o problema colega, nu e topicul meu, este o idee de drumetie, daca sunt mai multe cu atat mai bine.

    Continuati ideile fara nici o problema.

    :) :)

     

    Pompi - pe drumuri forestiere nu trebuie sa alergi ca pe autostrada, iar uneori drumurile fara asfalt sunt mai bune decat unele din Bucuresti pe care sigur ai circulat. Nu cred ca se va strica fierul pe care il stapanesti - FI FARA GRIJA. :P

     

     

    ok daca spui ca nus probleme merg cu drag cit despre cheia e ok dar eu cel putin am un dar busteni comarnic duminica dupa masa pe dn 1 e cosmar toti vin acasa dupa wk bara la bara nu asta vreau va salut drum bun tuturor oriunde ati merge Pompi

    post-10370-1204175675_thumb.jpg

  8. :) dragi colegi de drumetii, NU vom merge la Cheia sau Brasov, obiectivul e altul ....... .

     

    Pompi-m-am interesat azi si ceva ceva am gasit de bine in zona Vrancei, eu zic sa batem putin meleagurile alea. Traseul cu Herculane il stiu pe dinafara si nu as gasi ceva nou, nu te supara dar parca spuneai ca te-ai saturat de sosea. Lasa pe mine ca fac eu un traseu traznet si nu o sa ne para rau.

     

    Ai posibilitatea sa montam un GPS pe motorul tau ?(priza de 12 V) - eposibil sa-l fac asa de trasnit ca fara GPS sa nu mai iesim.

     

    Sa nu fie cu suparare pt ceilalti colegi care sunt obisnuiti cu ....,...., trasee si distante normale, cu timpul poate o sa va plictisiti de ele si o sa ne urmati, chiar m-as bucura.

     

    Atentie se va pleca DE DIMINEATA .

     

    :P :)

     

     

    salutare 12v am dar problema e drumul sa nu fie forestier imi mai trebuie motocicleta ne asteapta trase mari eu merg nu zic nu am suport pentru gps iar al doilea traseu se apropia usor de 1000km buc ,orsova 400, orsova,oravita 150 ,oravita anina ,herculane ,buc cam 500km dar era de vis poate altadata

  9. Pompi, mergem unde crezi nu tin neaparat la Vrancea dar am auzit ca e peisaj frumos acolo.

    La Dunare pe unde vrei sa mergem, nu-mi spune nimic acea denumire scrisa de tine.

     

    ALOOO CEI DIN FOCASNI NU NE AJUTA CHIAR NICI UN PIC ?

    (''o sa va rataciti voi prin Bucale si n-o sa va scoata nimeni-puneti mana si barfiti putin meleagurile prin care traiti'')

    S-ar putea sa vina si Guy ana a zis ca e interesata.

     

    tinem legatura. :)

     

    salut primul traseu ar suna asa buc galati ,macin ,dobrogea ,buc al doilea care e mai tare ar fii buc ,craiova ,turnu,severin,moldova noua.oravita,anina baile herculane ,severin craiova buc hotariti sau gasim altceva Pompi

  10. Principial ai dreptate.Dca te incordezi putin mai ciupesti o zi la cele 10 preconizate de tine.Numai ca eu dispun de timp si nu ma intereseaza un record mondial la Buc.- Gibraltar ci ma intereseaza sa fac o mare plimbare ,in drum trecind si pe la rude si pe la prieteni prin diverse tari europene.Ca prima etapa Buc.-Nadlac 650 km cu campare .A doua zi Nadlac-Munchen 1000 km.Dupa parerea mea 1650 km se pot face si dintr-o bucata dar e foarte obositor si nu cred ca are rost.Repet ,dispun de timp si resurse si plec la plimbare. :)

     

    <small>--- Mesaj completat în 27 Feb 2008 08:49 -------------</small><br/>

    Dragutze ironiile :jump: Da citind pe topicul tau din pagina doi ce vad?Prima etapa 650km :) :D Nu frumos la tine. :P Altfel drum bun si vreme buna.

     

    <small>--- Mesaj completat în 27 Feb 2008 09:04 -------------</small><br/>

    Curios sa vad de unde confuzia cu 2 pentru Romania am recitit postul meu.Trebuia sa scriu 2 zile pt.dus-intors.Astfel sa inteles ca 2 zile Buc. granita.Scuze pentru exprimarea inexacta.

     

     

     

    salutare intrutotul ai dreptare drum bun Pompi

  11. :D salut,

    Duminica asta am putin timp si ma gandeam sa cotrobaim putin prin zona Rm.Sarat - mtii Vrancei, eventual cu iesire la Intorsura Buzaului si intoarcere pe Brasov.

     

    Cine imi poate da anumite idei de traseu (mai putin populat) ii multumesc.

    In principiu cred ca poate sa vina orice tip de motor, dupa parerea mea asta conteaza mai putin (pilotul si pasagerul vor suferi dc drumul nu le corespunde fierului) iar la nevoie dc suntem mai multi le vom ajuta sa treaca (dc va fi cazul).

     

    Astept idei si amatori, iar despre prostiile care se tot poarta - viteza de drum

    - viteza de croaziera

    - ......................

    - ora de intoarcere (pt cei cu grisul cald)

    nici nu se pune problema dar ganditiva ca totusi va fi un traseu nu chiar prietenos, dar nu imposibil.

     

    Va fi o iesire de relaxare fara sef de ''coloana'' fara reguli ''bine stabilite'' si fara prea multe intrebari.

     

    Multumesc inca odata celor care vor aduce propuneri de traseu in acea zona.

    :P :) :)

     

     

     

     

     

    salutare poate merg si eu dar vreau noutati de aut mam saturat ceva nou vreau am bintuit mai putin in zona asta poate facem un macin sau o clisura a dunari e superba clisura dunari hotarit vad esti atunci la drum exzista un mic impediment trebuie la asa drum sa plecam dimineata max 7-730 sa fim la drum ca avem de mers tu hotarasti si poate mai sint amatori te salut si lasami nr de telefon al tau te salut Pompi

    post-10370-1204088340_thumb.jpg

  12. hai ma nea pompii :)

    te bagi in treaba omului :)

    vrea si el sa stea cat mai mult cu fata pe drum :jump:

    si ii strici socotelile :P

    nu intelegi ca o scoate prin tara spre gibraltar prin vama veche face 3 zile si trei nopti pana la granita

    si apoi unde vene motel se cazeaza :D

     

     

     

    salutare e ok eu citind vad ca sint mai multi doritori deaia am spus ca sint multe zile faca omul cum vrea si eu am, in cap acest drum dar daca oi fii sanatos bani or fii il leg cu nordkapp si le fac pe amindoua odata si sigur le fac putintel mai e eu zic ca pe 17 seara iulie sa fiu la tallin in drum spre nordkapp cu stima Pompi si daca vrei te invit sa mergem la malmedy belgia in aprilie 25.26.27.eu merg sigur

  13. Buna Raluca.Te-ai intors din departari?Daca da zi ceva.In ce priveste cele 15 zile disponibile nu cred ca ajung.Am facut o socoteala si ca aceasta calatorie sa fie omenoasa trebuiesc cel putin 20-25 zile.Dupa parerea mea 2 zile sunt necesare numai pt.Romania.Acestea fiind si cele mai dificile zile ale calatoriei.Propun o iesire cu motoarele undeva acu in martie unde putem sa visam cu achii deschisi la castelele din Spania gibraltarului.Astept propuneri.Traseul intocmit de mine este asa stufos si amanuntit ca ma cuprinde o mare lene cind ma gindesc ca tre sa-l scriu.Mai amin putin. :)

     

     

     

    salutare pina la gibraltar sint cam 5000 km aut dus intors 10 zile max pentru mers si daca mai vreti inca 10 pentru vizite etc 2 zile sa esiti din tara e enorm am plecat la 5 din buc la 7 eram in wiena cu pasager moto un burgam de 650 viteza max 130 constant va doresc drum bun va salut Pompi

  14. Galati! In sfirsit un traseu nou! Nu stiu ce tot faci tu acolo Pompi de tot o iei in directia aia, dar mie imi place ideea! Vroiam oricum sa ies undeva miine, asa ca hai la Constanta prin Galati! Ce ziceti, mergem? Asta daca primiti si pitici ne- BMW-isti...... :) Adica daca nu intentionati sa mergeti cu mult mai mult de 120, ca sa ma pot tine dupa voi...... :P

     

     

     

     

    salutare daca vom merge cam 700 km e toata distractia chiar mai bine apropo de traseu caut si eu locuri noi poate facem anul asta si-o clisura a dunari pe malul romanesc cit si pe cel sirbesc traseu de vis eu merg si mofturi nu fac calatorului ii sta bine cu drumul pe miine Pompi

  15. drum bun,nu am motor de enduro :P

    ma duc pe autostrada cu celalalt grup

     

    :)

     

     

     

    salutare la 8\30 voi fii la mol la benzinarie pe drumul vechi nu merg am mers si cunosc soselele noastre voi hotari la fata locului aut sau galati eu sint dispus a merge mergind prin dobrogea o sa fim incintati va salut pe miine Pompi

  16. PLECARE LA 8.30- 9.00 MOL AUTOSTRADA

    VAMA POZE PLAJA LINISTE PESCARUSI 30 MIN.

    INTOARCERE IN CONSTANTA MASA LA SCAPINO

    RETUR BUCURESTI

    NU MERGEM PE DRUMUL VECHI CA NU STIU INCA DACA E SAU NU GHEATA PE PORTIUNILE NECIRCULATE

    EU UNUL PLEC SI SINGUR

    CU CAT MAI PUTINI CU ATAT MAI BINE

    NU DE ALTA DAR VREAU SA FIE LINISTE PE PLAJA DE LA VAMA :cheers:

     

     

    salutare cred ca te-nsotesc sigur dar duminica dimineata alt traseu nu vrei am mai fost anul asta de vreo 2-3 ori la mare poate gasesti altceva te salut Pompiliu

  17. Salutare din R.Moldova. :what: Uite public ceva poze de la intilnirea "Tarasova gara " (Colina liu Taras) 2007

    Data : 31- 3 Iulie 2007

    Regiunea: Ucraina, or. Cercas

    Scopul acestei teme de a face cunostinta cu motociclisti din Rominia care doresc sa mearga la intilniri organizate in RM si Ucraina.

    Daca e necesar ceva informatie despre intilnirele de peste r. Prut faceti legatura cu mine. r_adu@mail.md sau in forum.

    Adresa web a intilnirii: http://www.tarasova-gora.com.ua

     

     

    salutare cum se circula in rusia as vrea sa merg la sank petresburg de fapt sa tranzitez rusia in drum spre nordkapp e periculos sau nu spunem ceva desre sosele si alte imformati te salut Pompi

    post-10370-1202669850_thumb.jpg

  18. post-10370-1202665088_thumb.jpgpost-10370-1202665294_thumb.jpgpost-10370-1202665274_thumb.jpgpost-10370-1202665160_thumb.jpgpost-10370-1202665381_thumb.jpgpost-10370-1202665470_thumb.jpgpost-10370-1202665488_thumb.jpgpost-10370-1202665506_thumb.jpgpost-10370-1202665540_thumb.jpgpost-10370-1202665594_thumb.jpgpost-10370-1202665620_thumb.jpgpost-10370-1202665637_thumb.jpgpost-10370-1202665658_thumb.jpgpost-10370-1202665728_thumb.jpgpost-10370-1202665752_thumb.jpgpost-10370-1202665794_thumb.jpgpost-10370-1202665160_thumb.jpgpost-10370-1202665143_thumb.jpgpost-10370-1202665088_thumb.jpg:what:

     

    --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 20:40 -------------

     

    salutare putina hoinareala nu a iesit ce neam propus vremea nea jucat feste baiatul cu care am plecat pe drumul spre cilibia a renuntat si neam intors inapoi via slobozia ,lehliu am mincat la belciugatele la 13 eram acasa cam 170km a fost superb cu toata vremea rea va salut si-o saptamina buna Pompi nu ma pricep a pune poze scuze

    post-10370-1202665223_thumb.jpg

    post-10370-1202665336_thumb.jpg

    post-10370-1202665526_thumb.jpg

    post-10370-1202665559_thumb.jpg

    post-10370-1202665578_thumb.jpg

    post-10370-1202665692_thumb.jpg

    post-10370-1202665705_thumb.jpg

    post-10370-1202665770_thumb.jpg

    post-10370-1202665810_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...