DORUMASTER Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Cine vrea sa mearga Duminica 24.02.2008 la o plimbare la Constanta sa vina la ora 9.00 - 9.25 la benzinaria (cred ca este) Mol de la inceputul autostrazii A2. Plecarea se va face la ora 9.30 si incercam sa respectam urmatorul program : - plecare la ora 9.30 - ajungem la Constanta cel tarziu la ora 13.00 in Portul Tomis (centrul vechi) - timp de 2 ore avem timp sa ne rasfatam la restaurantul cu specific pescaresc ON PLONGE - plecare din Constanta la ora 15.00 cu sosire in Bucuresti cel mai tarziu la ora 18.30 .... in Bucuresti temperatura 12 C - 14 C , iar in Constanta 7 C - 9 C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 /index.php?showtopic=176781 lasa un nr de tel, caci poate ne intalnim la o "tuica"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 @madcox - tel. 0745157641 - Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 cred ca vin si eu cu "remorca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Si eu prezent M-ar tenta si pe mine drumu'! Dak mergeti cu vro 120 km/h, sa se tina omu' dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Sigur se vor face si pauze de regrupare. Mergi mai incet=pauze mai scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 pauze de regrupare...........???????????????? in locurile special AMENAJATE FARA BENZINARII AVETI MARE GRIJA PE TOATA A2 NU EXISTA STATII DE BENZINA DECI NU FORJATI MOTOARELE SA RAMANETI IN PANA DE "GAZ" MA REF LA CEI CU REZERVOARE MICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Salutare Doru. Cred ca o sa apar si eu astazi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 foarte buna initiativa voastra... sper sa aveti parte de vreme frumoasa ... a plouat pe la ora 23 in Constanta insa ca bastinas va sfatuiesc sa va limitati doar a face poze in portul tomis si sa sariti peste "rasfatul" de la on plonge, motivatie ... bucatarie insalubra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 foarte buna initiativa voastra... sper sa aveti parte de vreme frumoasa ... a plouat pe la ora 23 in Constanta insa ca bastinas va sfatuiesc sa va limitati doar a face poze in portul tomis si sa sariti peste "rasfatul" de la on plonge, motivatie ... bucatarie insalubra. subscriu in legatura cu on-plonge. pacat de priveliste... in legatura cu ploaia..s-a oprit, si asfaltul este momentan umed(nu ud). pana azi la 10 cand ma trezesc...se usuca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 A fost o plimbare super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Da, a fost super pina la Constanta si chiar si dupa ce m-am despartit de voi. Chiar si pina la 7 si ceva seara, cind am ajuns in Bucuresti, inghetati ca niste turturi..... Poate reusesc chiar sa postez niste poze zilele astea. PS Pentru cei cu care am stat la masa la On Plonge: sper ca nu au fost probleme cu nota de plata, ca dupa ce am plecat am realizat ca totusi mi-au cerut cam prea putini bani.....dati-mi un PM daca datorez cuiva o diferenta, ca nu mi-ar place sa stiu ca am datorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate