Sari la conținut

Kawasaki10

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Kawasaki10

  1. Asta am spus ca fac și asta voi face. Eu întrebasem doar pentru a vedea dacă e o problemă generală la modelul ăsta de scuter (calitatea slabă) sau dacă eu sunt un caz izolat. Mi-am luat Honda pt ca am mai avut 2 înainte. Dar mă miră calitatea slaba a ceea ce am acum. Îmi iau în calcul să-l vând și să-mi iau altceva. Cat despre politica garanției, mulți dintre noi știm foarte bine cum funcționează treburile, iar topicul este prea scurt și nu este timp pt astfel de dezbateri. Ca și “Stan Pățitul” în ceea ce privește Honda, vă spun ca am cerut prim mail la Honda Europa să-mi comunice de ce nu pot monta alarma pe scuter sau care sunt condițiile montării unei alarme, dacă este permis acest lucru (alarmă omologată în service autorizat. Asta pt ca dealerul nu montează alarme dar mi-a atras atenția ca, dacă montez alarma, pierd garanția). A trecut mai mult de un an și nu am primit răspuns. În consecință am urmat sfatul dealerului. I-am făcut casco. Cam așa arată…
  2. @Adrian M: Nu îmi e felul să intru în polemici. Dar, dacă ai fi citit ultimul meu post, ți-ai fi dat seama ca nu am inspectat galeria și ca voi pune mai multe detalii și o poză cu toba după ce voi verifica intreaga evacuare. Ca tu mă cerți pentru “lipsa mea de operativitate”, să-mi fie cu iertare dar am spus ca sunt într-o delegație și ca voi răspunde după ce voi spăla scuterul si-l voi inspecta. Conștiința mea bătrână, de peste 45 de ani, mă împiedică să las serviciul, să mă întorc din delegație ca să pun poză cu rugina de pe toba. Si ca sa fiu în asentimentul ideii tale critice: eu întrebasem dacă s-a mai lovit cineva de probleme de genul asta la un scuter nou, însă nimeni nu mi-a răspuns. No offence pentru ceilalți participanți la topic! Va doresc o zi bună tuturor!
  3. Voi pune și poză cu toba, voi inspecta și galeria ca să văd dacă sunt probleme și pe acolo. Nu am făcut acest lucru întrucât sunt plecat în delegație, iar când fac poză, aș vrea să fie spălat scuterul ca să fie mai vizibilă problema.
  4. Hai să spun la ce m-am gândit când am deschis acest topic (asta pt ca mi-ai ridicat mingea la fileu): faza cu eșapamentul ruginit va fi pusă în cârca mea pe motiv ca am spălat scuterul la spălătorie unde apa/soluțiile de curățat conțin solvenți. După cum am spus, după ce voi merge la dealer, voi posta aici cum vor fi rezolvate problemele scuterului.
  5. E primul meu post în ultimii 15-17 ani… Consider ca dealerul nu a procedat corect remediind cu cutterul problema reclamata de mine. Voi reclama și celelalte probleme și voi posta aici soluția oferită de dealer și atitudinea lui în legătură cu problemele apărute. In fond și la urma urmei, faptul ca scuterul nu este ok calitativ, nu este vina dealer-ului. Ce i se poate imputa lui este o eventuala lipsa de interes față de reclamațiile clientului. Cat despre a denigra marca, departe de mine acest aspect. Este al treilea scuter Honda pe care îl dețin. De ce am întrebat dacă s-a mai lovit cineva de așa ceva și care a fost rezolvarea (oferită de dealer/importator)? Pentru ca o renumită marca auto oferă garanție anticoroziva 5 ani (atunci când îți vinde mașina), iar când reclami rugină apărută pe mașină îți spune ca nu e acoperită de garanție pentru ca tabla e ruginită de la exterior către interior, iar garanția este valabilă atunci când table este ruginită de la interior la exterior !!!! PS: Chiar dacă îl știu pe patronul firmei/dealerului de 20 de ani, nu am nici o jenă să spun aici dacă nu au fost luate în considerare și rezolvate reclamațiile mele. Dar asta după ce voi vedea politica lui referitor la problemele mele ca și client. Asa gândesc au la peste 45 de ani. PPS: Honda SW-T este the best scuter ever built. Forza 350 este “o pârnaie” de scuter! L-a deranjat când i-am spus asta în fața.
  6. Până acum au fost foarte “receptivi” la problema referitoare la blocajul capacului rezervorului pe care au rezolvat-o cu cutterul. Cat de curând mă voi prezenta la dealer cu celelalte probleme expuse mai sus. Dacă s-a lovit cineva de probleme de genul ăsta, poate ajuta cu un sfat la remedierea lor.
  7. În iunie 2023 am cumpărat o Forza 350, 0 km. Până în martie 2024 am avut următoarele probleme: 1. Capacul din plastic ce închide compartimentul bușonului de la rezervor a rămas blocat pe poziția închis. Mare bucurie când ești la peco, nu mai ai benzină, iar capacul refuză să se deschidă. Norocul meu a fost ca m-a prins cu unghiile netăiate. M-am prezentat la dealer unde problema a fost remediata… cu cutterul !!! Remediată e un fel de a spune pt ca oricum a mai rămas blocată dar, în urma unor lovituri repetate în capac, acesta se deschide. 2. Curând mi s-a întâmplat de 2 ori să aibă simptomatica de lipsă alimentare/scânteie după plecarea de pe loc. Mai detaliat: după ce parcurg o distanță scurtă, respectiv după ce cuplează ambreiajul, când dau demaraj, merge ca și cum ar fi benzina pe terminate și mai trage ceva de pe fundul rezervorului. Adică merge din inerție 2-3 secunde până când reintră în forță. 3. Toba de eșapament a început să ruginească !! Și nu un punct izolat. 4. Când trec prin cea mai mică groapă/denivelare, scuterul scoate un zgomot de-ți dă senzația ca se rupe în mijlocul străzii. “Așa face el. N-are nimic. Dă-i în el fără grijă!” (Cam așa mi s-a recomandat de la dealer! A mai întâmpinat cineva astfel de probleme? Oare cum se va rezolva problema cu toba în garanție? Dacă problema expusă la pct 2 este ceva izolat și mi se întâmplă o dată pe săptămână (așa mi s-a întâmplat în ultimele 2 săptămâni), oare voi fi luat în seama când voi reclama problema sau se va aștepta momentul când voi rămâne în pană și va fi nevoie de platformă ca s-o duc la service? Oare am cumpărat un scuter Honda sau o chinezărie ordinară? De menționat ca Honda Forza 350 este fabricat în Italia.
  8. Cineva a uitat o casca la o spălătorie din sectorul 4, in data de 06.06.2020. Daca cineva se identifica in aceasta situație, este rugat sa-mi dea mesaj privat cu locația spălătoriei și cu detaliile căștii. Dacă in urma informațiilor primite îl identific pe proprietar, îl voi îndruma spre a-și recupera casca. Bafta la găsirea proprietarului.
×
×
  • Creează nouă...