Jump to content

uadrian7

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About uadrian7

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Motocicleta
  scuter chinezesc 4t

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. salut, am și eu o problema la scuterul meu in 4t chinezesc la alimentare, pompa de vacuum a fost defecta și am stricat o iar pe furtunul de benzina am un tank mic de FLOW iar când ii dau la automat și la pedala acel flow se umple pana sus și nu porneste, deci nu vine benzina in carburator... șocul este automat iar carburatorul este nou. reformulez: pompa de vacuum a fost defecta și am schimbat o*
 2. sunt mai nepriceput de fel și mi a fost frica sa îl pornesc, plus ca am nevoie de o noua pompa de benzina și nu prea pornește. și prietenii mi au spus ca cel mai probabil este bucșa. maine o sa cumpar o noua bucșa fără limitator și o noua pompa de benzina. multumesc mult de sfaturi! și in legătura cu topicurile, nu prea ma pricep cu site ul, sunt nou:))
 3. salut, cum se poate vedea in titlu am un scuter in 4t chinezesc limitat la 25km/h, din jigler n are cum sa fie, la cdi nici atat ca prezinta 5 fire in loc de 6 cel cu limitare din cdi și a mai rămas bucșa, iar din câte văd eu este limitat din bucșa. tin sa menționez ca acesta când atinge 25km/h accelerația mai are destula cursa pana la capăt. puteți sa mi spuneți dacă este sau nu limitat din bucșa?
 4. salut, am un scuter chinezesc in 4t de 49. cu carburator schimbat de 50-80 iar set motor schimbat de 60 dar mai mult de 25km/h nu se duce, accelerația are mai mult de jumătate de cursa la care sta blocat la 25km/h. am un prieten cu același scuter ca proporții și aspect și al lui a fost limitat la 50 și mi a zis ca a tăiat un fir din variator și acum prinde 70. as dorii și eu sa l delimitez dar nu stiu cum..
 5. da, scuter chinezesc in 4t cu injecție și baie de ulei separată nu cu amestec
 6. salut, am și eu o problema și cred ca stiu de la ce e dar nu sunt sigur și as dorii confirmare. mai demult am mers cu scuterul pana am rămas in pana prostului cu rezervorul gol, de atunci tot am probleme sa pornească când vrea, sau sa pornească greu, sau chiar deloc... am schimbat carburator, set motor, și tot așa face, azi am scos cablul din carburator pt vacuum și a curs niște benzina pe el...din câte stiu nu trebuie sa se întâmple asta și din cauza asta nu pornește ca nu și face vacuum ul bine ma gândesc.. dacă suflu și trag încontinuu benzina din el și îl bag la loc pornește dar foarte gre
 7. nu. mi l a monatat cineva care se pricepe.. nu are autorizatie dar mi a zis ca a pornit de cateva ori dupa ce l a pus si iar face figuri si nu mai porneste..
 8. apreciez raspunsul tau dar am scos bujia, am curatat o si are scanteie, de invartit invarte bine, am scos furtunul de benzina din rezervor si cand dau la automat ii da cu benzina..
 9. Salut, am de vre o luna un scuter chinezesc de 49cc in 4t (AGM GMX) am intampinat o problema.. pornea doar cand voia, cand nu voia sa porneasca nu pornea nici la automat nici la pedala, iar cand pornea pornea foarte greu...I am schimbat carburatorul, i am luat unul nou de 50-80cc parca.. i am pus set motor de 60cc, problema persista...nu stiu ce sa i mai fac. Ajutor.
×
×
 • Create New...