Sari la conținut

Chupacabra

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Chupacabra

  1. Pai si daca l-au lasat ceilalti soferi sa treaca asta nu inseamna ca tercerea peste banda contiua devine legala. Daca ii dau eu voie sa calce un pieton pe zebra? Il calca?

  2. Si eu am avut neplacerea sa intalnesc in trafic asemenea scuteristi. Unul la academie veneam cu auto dinspre razoare pe verde iar el avea cedeaza, evident nu a contat prea mult acest aspect si a trebuit sa franez tare sa nu il spulber, iar al doilea era un tuciuriu gras la vreo 45 de ani cu piranda-sa la fel de grasa in spate pe un scuter deja accidentat, nu mai avea plastic pe el aproape deloc, la rond pe bd carol unde se intersecteaza cu ferdinand. A venit tare de pe ferdinand direct in rond aproape acrosand in spate un taxi. A intrat in voblaj din cauza franarii dar a redresat imediat. Eu eram in spatele lor ,veneam de pe carol-practic s-a bagat intre mine si taxi, nu stiu daca puteam sa opresc intr-o distanta utila daca se imprastiau.

     

    Ochii in paispe la scuteristi kamikaze ca nu stiu prea multe.

     

    Drumuri bune!

  3. sunt un mare barosan

    am motorul vitezan

    cand ma vad dujmanii moare

    c-am viteza cea mai mare

     

    trag de gaz ca imparatu'

    cu doo sute baiatu'

    casca rossi sta pe mana

    sa ma vada lumea buna

     

    dar cand apare beleaua

    se vede ca-s cu maneaua

    si franez ca idiotu'

    si ma'mprastii in tot locul

     

    vine nightwolf si masoara

    frana mea cea colosala

    frana de baiat versat

    pacat ca-s si decedat.

     

    epaaaa! fara cascaaa! fara numaaar! de la nashu' mare - 8 coroane si-un sicriiiu! epaaaa!

     

     

    PS: sper sa nu se supere nightwolf, dar prezenta lui e strict penrtu efect artistic.

     

    PPS: ce RIP, bre...in curu gol pe CBR si mai vrei ceva de la viata...?!?

     

     

     

    Genial

     

    ba observ ca multi dintre voi sunteti prosti cu diploma ce va luati de MARIUS ca nu a purtat casca echipamet si tot ce trebuie sau ca nu avea permis ...daca va intereseaza permisul trebuia sa dea de el in cateva zile .....mai bine ati spune DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA si atat nu sa tot comentati

     

     

    chestia e ca multi dintre voi lati invidiat ca avea tot ce vroia

     

     

     

     

     

     

    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

     

    Si chiar daca avea permis pentru categoria A, nu cred ca bucatica de plastic de 15x10 compensa lipsa echipamentului.

  4. In momentul in care nu ai destula minte in bibilica sa iti dai seama ca daca umbli fara casca iti spargi fatza cand dai cu bostanu de asfalt, probabil iti meriti soarta. Parerea mea. Selectie naturala se numeste. Eu daca imi bat un cui in picior nu astept compasiunea altora, ci ma astept la durere, hemoragie si eventual septicemie. Sau poate sunt eu nebun...

  5. Am trecut la putin dupa producerea accidentului insotit de un prieten .

    Cand am vazut motoreta am oprit imediat .

    Tu ar trebui sa multumesti celui de sus ca a fost doar atat ( impreuna cu prietena care era galagioasa rau ) .

    Concluzia : pina treci la ceva mai mare ( 400-600 ) sper sa invatati ca echipamentul este o necesitate si nu o fita.

    Sanatate maxima.

     

     

    In cazul de fata cred ca mai motivat ar fi de gandul ca echipamentul este o fita.

  6. DIn cate am auzit eu era o don'soara la volan...si cica acul vitezometrului se blokase pe la 160 km/h. Cam greu de atins vteza asta in zona aia dar cu un 540 nimic nu e imposibil....decat franarea intr-o distanta utila...

  7. @alecu: Spui ca statea prin Rahovei. Obisnuia sa circule des pe Margeanului? Daca da, s-ar putea il stiu in sensul ca pe strada aia am biroul si ma uitam mereu pe geam cand auzeam zgomot ca de la aviatia inamica. Kawa ss verde, mereu blana. De cateva ori fara casca. Avea par saten deschis spre blond, tuns destul de scurt?

    De fiecare data cand vad/vedeam motorul ala imi spun ca e o catastrofa pe cale sa se intimple. Se da foarte tare pe o strada extrem de aglomerata, masini parcate pa margine, pietonii trec peste tot... Cand iesi de pe stradutele laterale dintre blocuri sau dintre case nu vezi nimic, nu e ca esti rauvoitor dar vizibilitatea este undeva la 20-30 m din sosea stanga/dreapta. Mereu cand ies cu masina sau cu motocicleta sper sa nu vina tocmai atunci meseriasul :crack:

     

    RIP

     

    Radu

    Daca e cel care umbla pe calea rahovei il stiu si eu. A avut la inceput un scuter iar apoi kawa verde cu alb ceva mai veche o tinea intr-un garaj pe Modoran Ene. Intradevar cam umbla fara casca, cel putin pe stradutele alea mici de prin zona. R.I.P. oricum.

  8. Cred ca mai ales vara iti vine sa plangi cand iti pui geaca de piele pe tine.Totusi mie imi spun toti sa nu incerc sa merg fara si din ce am vazut pe aici , cred ca au dreptate.

    Ideea acestui topic este ca pentru fiecare nou accident aparut . pe langa injuraturile, necesare cateodata , impotriva celor vinovati (daca nu-s motociclisti:)), sa incercam sa invatam ceva legat de chestia asta cu echipamentul...stiu ca suna putin morbid dar multi au chiar mare nevoie sa vada sau sa auda exemple concrete.

     

     

     

    Daca e cald vara exista Cool Leather de la iXS, cel putin eu acolo am vazut, care tine temperatura inauntru cu 12 grade mai scazuta decat pielea obisnuita. Piele tratata chimic cu nushcedreaq... Dai un ban...da' sti ca nu-l mai ai :bounce:

  9. Pina la urma un rs 125 2006 "delimitat" de-restrictionat ....de-cemaivreitvoi, de tot(toba , carburator, power valve si ce mai e p-acolo), la ce top speed ajunge??

     

    Sunt bajetzii de la United Motors in stare sa faca asa ceva , cu toate ca mai mult ca sigur se pierde garantia.

     

    Chiar ma intereseaza si vreau sa imi iau dar nu prea ma impac cu gandul ca o sa dau 5000 de iepuroi pe o motocicleta care merge abia cu 155-160 , din ce am vazut prin filmulete pe youtube, si mai consuma si cat consuma, 5-6 la suta...si ulei pe deasupra...draci s-o pieptane de motocicleta :). Ca daca e asa imi iau un rs SH si nu dau mai mult de 3000.

     

    Bafta si asphalt uscat. :bounce:

  10. Da ca va fura voua motorul si il prindeati ....sunt sigur ca il omorati voi..mai ales daca era vre-un motor suparat pe care ati dat o gramada de bani si aia munciti din greu..

     

    Deci "burn in hell maggot" ...ce rip? (asta in cazu in care chiar el l-a furat)

  11. De fapt...nu eram asa de bine blindat! aveam o geaca..da nu era de piele....si avea protectii minime! nu mam gandit nici o clipa ca o sa se intample ce sa intamplat!

     

    bine ca aveam casca pe cap! ca voiam sa plec de acasa fara ea! :crack:) ....cineva a avut grija de mine acolo sus! :crack:

     

    ranila alea pe care le vedeti sunt dupa ceva vreme! si nu sunt toate ! :what:)

    ALELUIA!!!

     

     

    Acum am citit. Armura o portzi oricand... ca doar nu iti propui intr-o zi " domne azi vreau sa cad, hai sa imi iau armura"...nu sti cand te intalnesti cu asfaltul, asa ca daca ai armura ..poart-o!

  12. pozele astea sunt facut la ceva timp dupa accident!

    MIam rupt nada fundului! :crack: ....scuze de expresie! Da am casco la el...da pana il repara vine iarna!! :crack: ....si degeaba il am atunci!! ASTA E !

     

     

    Dar armura ai avut pe tine??? Si cand zic armura nu ma refer doar la casca si o perecehe de blugi d-aia de firma care se rup mai greu(cica).

  13. zambeste, maine poate fi mai rau. unii nu mai pot scrie aici dupa ce au patit ceva asemanator.

     

     

    Cum sa mai zambeasca daca nu mai are dinti in gura? :banana: Stiu ca nu e de ras, imi cer scuze, dar formularea a fost foarte hilara.

     

    Bafta si asfalt uscat.

  14. NU ma cred rossi si nici nu am de gand sa merg cu 100km/h in orase sau mai mult...legea e scrisa asa cum este si o respect mai mult pentru siguranta mea si nu ca e asa scrisa. Altfel franezi de la 50-60 decat de la 100 sau chiar peste.

     

    O sa-mi iau un motor de 600 si asta datorita faptului ca nu ma scot banii din casa sa schimb motoarele ca pe ciorapi. Am strans din dinti aproape 5 ani buni ca sa strang 5k si ceva de Euroi pentru motor. Poate ca voi ati inceput in alte imprejurari cand poate aveati alte posibilitati sau ati avut bafta sa nu pierdeti mult la revanzarea motoarelor mai mici, ceea ce mi se pare penibil. Un motor afara e 3200 din 98, 99 bunicel si aici chiar daca il cumperi nou esti nevoit sa-l vinzi dupa o lunga indelungare cu o gramada de bani aproape de cat a fost el initial si asta datorita faptului ca romanul nu are bani sa-si permita cam orice.

     

    Cat despre ceea ce doresc sa-mi iau...daca dupa ce dau turele de rigoare pe stradute nu ma simt in stare sa merg cu ea de frica ca poate imi scapa mana in gaz sau alte erori...crede-ma ca exista limitatoare care le poti scoate cu usurinta dupa ce ai acumulat experienta.

     

    Da, sunt de acord sa o iau cu 125, 250, 400, 500, 600, 1000 si de ce nu 1400 ZZR...imi dai tu bani sa schimb motoarele cam la fiecare an? NU prea cred.

     

    Cred ca 100+ cp inseamna 100+ cai putere ...nu 100+ km/h in oras...parerea mea.

  15. :lol:))))...ceai cu brom...chiar exista assa ceva???...pt ce e bun...????n-am gagica ...nu merg la curve...dar fac parte dintr-un liceu foarte adevarat...:smoke: :laugh: ;)daca ma intelegeti...

     

     

     

    ...unde femeile de servici sunt foarte de treaba... :banana:

  16. Bine ca ai scapat.

    Data viitoare nu mai sta in spatele conservei.

    Daca stateai intre ele, chiar daca fix acolo a venit bizonul , demarai rapid si aveai unde sa te duci.

    Asa ai avut doar noroc ca ala a avut inspiratie si-a ales locul in care sa se infiga.

     

    Demara peste un pieton eventual...sau in mijlocul intersectiei. Daca af fi fost un semafor din intersectie. :banana:

  17. fratilor nu spun foarte tare topicul.

    dar

    daca te gandesti ca sunt student(bani din p--a), de abia am facut rost de bani sa-mi cumpar o comunista de care eram indragostit de vreo 6 ani. acte inca nam facut,scoala inca nam facut. ma mai ajunge pe putin vreo 7 milioane k sa o pot calari cu acte si permis in regula. de unde bani de echipament? numai eu stiu cum o sa fac si de unde o sa mai scot bani ca sa o pot calari prin iulie macar...

    ce sa fac? sa mai astept un an sa-mi iau echipament? nam rabdare

    ps: casca mi-am luat, restul... sper sa nu fie nevoie

     

     

    Atunci roaga-te la Dumnezeu daca e sa cazi...sa cazi in cap :banana: Dar sa speram ca nu cazi deloc.

     

    Bafta si asfalt uscat.

  18. Nu trebuia sa-i dai motorul si atat. Il salvai de spital.

     

     

    Omu nu era incepator,putea sa se intample cu oricare alt motor.Dupa logica ta nu ar trebui sa mai mearga nimeni cu motoru...si eventual nici cu masina. Daca stia ca o sa se intample asa ceva nu i-l dadea sa fi sigur de asta.

    Insanatosire grabnica baiatului.

     

    Acum am citit tot :banana: . Sa-i fie tarana usoara.

  19. Asta-i ghinion fratilor,sa cazi la viteza aia si sa sa iti iei asa hal de damage.Daca nu era masina nu avea decat cateva vanatai si julituri. Este adevarat ca nici motorul nu l-a iertat dar stiti cum e vorba aia...daca e sa ai ghinion si in pisdah dai de cui.

     

    Insanatosire grabnica si mai mult noroc data viitoare.

  20. cine : droopy

    cand: 29.04.2006

    unde: campulung muscel

    motocicleta : cbr 600

    cum : motociclistu s-a pierdutintr-o curba usoara la 60 km/h sant dat peste cap ..pasageru ..(eu) aruncat taras prin sant ,peste cap, oprit in cap de podet

    Rezultat: eu - clvicula rupta in 2 locuri , glena sprta in jumate , acromion rupt, si 2 coaste, = 2operatii + 3 tije ...soferu 3 procese spinoase rupte .. sezon terminat :banana:

     

    PUTATI ECHIPAMENT ... CHIAR DAK E CALD ... TRAIESC INCA DIN CAUZA LUI !!!

     

     

     

    Traiesti DATORITA lui...

×
×
  • Creează nouă...