Sari la conținut

Chupacabra

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Momentan e auto
  • Numar Moto
    -
  • Club
    nu-s

Vizitatori Recenți Profil

348 citiri profil

Chupacabra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi !!!
  2. Chupacabra

    Podul Colentina

    Pai si daca l-au lasat ceilalti soferi sa treaca asta nu inseamna ca tercerea peste banda contiua devine legala. Daca ii dau eu voie sa calce un pieton pe zebra? Il calca?
  3. Chupacabra

    Dragii Mei

    Si eu am avut neplacerea sa intalnesc in trafic asemenea scuteristi. Unul la academie veneam cu auto dinspre razoare pe verde iar el avea cedeaza, evident nu a contat prea mult acest aspect si a trebuit sa franez tare sa nu il spulber, iar al doilea era un tuciuriu gras la vreo 45 de ani cu piranda-sa la fel de grasa in spate pe un scuter deja accidentat, nu mai avea plastic pe el aproape deloc, la rond pe bd carol unde se intersecteaza cu ferdinand. A venit tare de pe ferdinand direct in rond aproape acrosand in spate un taxi. A intrat in voblaj din cauza franarii dar a redresat imediat. Eu eram in spatele lor ,veneam de pe carol-practic s-a bagat intre mine si taxi, nu stiu daca puteam sa opresc intr-o distanta utila daca se imprastiau. Ochii in paispe la scuteristi kamikaze ca nu stiu prea multe. Drumuri bune!
  4. Genial Si chiar daca avea permis pentru categoria A, nu cred ca bucatica de plastic de 15x10 compensa lipsa echipamentului.
  5. Chupacabra

    Ho Si Min

    In momentul in care nu ai destula minte in bibilica sa iti dai seama ca daca umbli fara casca iti spargi fatza cand dai cu bostanu de asfalt, probabil iti meriti soarta. Parerea mea. Selectie naturala se numeste. Eu daca imi bat un cui in picior nu astept compasiunea altora, ci ma astept la durere, hemoragie si eventual septicemie. Sau poate sunt eu nebun...
  6. In cazul de fata cred ca mai motivat ar fi de gandul ca echipamentul este o fita.
  7. DIn cate am auzit eu era o don'soara la volan...si cica acul vitezometrului se blokase pe la 160 km/h. Cam greu de atins vteza asta in zona aia dar cu un 540 nimic nu e imposibil....decat franarea intr-o distanta utila...
  8. Daca e cel care umbla pe calea rahovei il stiu si eu. A avut la inceput un scuter iar apoi kawa verde cu alb ceva mai veche o tinea intr-un garaj pe Modoran Ene. Intradevar cam umbla fara casca, cel putin pe stradutele alea mici de prin zona. R.I.P. oricum.
  9. Daca e cald vara exista Cool Leather de la iXS, cel putin eu acolo am vazut, care tine temperatura inauntru cu 12 grade mai scazuta decat pielea obisnuita. Piele tratata chimic cu nushcedreaq... Dai un ban...da' sti ca nu-l mai ai
  10. Pina la urma un rs 125 2006 "delimitat" de-restrictionat ....de-cemaivreitvoi, de tot(toba , carburator, power valve si ce mai e p-acolo), la ce top speed ajunge?? Sunt bajetzii de la United Motors in stare sa faca asa ceva , cu toate ca mai mult ca sigur se pierde garantia. Chiar ma intereseaza si vreau sa imi iau dar nu prea ma impac cu gandul ca o sa dau 5000 de iepuroi pe o motocicleta care merge abia cu 155-160 , din ce am vazut prin filmulete pe youtube, si mai consuma si cat consuma, 5-6 la suta...si ulei pe deasupra...draci s-o pieptane de motocicleta . Ca daca e asa imi iau un rs SH si nu dau mai mult de 3000. Bafta si asphalt uscat.
  11. Cati dintre voi ati avea curaj sa va urcati in avion stiind ca pilot este...o femeie?
  12. Da ca va fura voua motorul si il prindeati ....sunt sigur ca il omorati voi..mai ales daca era vre-un motor suparat pe care ati dat o gramada de bani si aia munciti din greu.. Deci "burn in hell maggot" ...ce rip? (asta in cazu in care chiar el l-a furat)
  13. Chupacabra

    Mam Ruuupt!

    Bwahahahaha...tare asta. "Sa-mi bag .... cum suna!"
  14. Chupacabra

    Mam Ruuupt!

    Acum am citit. Armura o portzi oricand... ca doar nu iti propui intr-o zi " domne azi vreau sa cad, hai sa imi iau armura"...nu sti cand te intalnesti cu asfaltul, asa ca daca ai armura ..poart-o!
  15. Chupacabra

    Mam Ruuupt!

    Dar armura ai avut pe tine??? Si cand zic armura nu ma refer doar la casca si o perecehe de blugi d-aia de firma care se rup mai greu(cica).
×
×
  • Creează nouă...