Sari la conținut

kta_222282

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

kta_222282's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mersi mult ca m-ai lamurit ca vad ca ceilalti nu stiu decat sa critice! Apropo stie cineva ce trebuie sa platesc si cat daca aduc o motocicletta prin leasing!sa zicem ca o aduc de dincolo la 2500 E! si fac leasingul pe 1 an-cat trebuie sa platesc in fiecare luna si cat imi iese la sfarsit!am uitat sa specific ca vreau o japoneza din Italia! multumesc mult si asfalt uscat
  2. Mi-a zis cineva care aduce motoare de dincolo, mai exact din Italia, ca el poate aduce mai ieftin ca restul-adica nu mai trebuie sa dai pe langa pretul motocicletei (japoneze evident) 1200-1300 de E ci maxim 700!!! Cum??? El zice ca tio alegi fain frumos de pe net si nici macar nu trebuie sa-i dai nici un ban. Se duce fain frumos in Italia ia motocicleta si se duce la un dealer (bineinteles la dealer-ul de ce marca e si motocicleta, aici fiind vb de un Suzuki, ca de aia l-am intrebat eu)...in fine sa nu o mai lungesc atata!Deci se duce la dealer-ul ala la care "impinge" (exact asa mi-a zis el) 100 de E si ii face un certificat EUR 1 (am inteles ca certificatul asta atesta ca e facuta in europa si nu mai platesti vama) si uite asa fain frumos nu mai platesti la vama decat TVA-ul care cica e 300-400 E ! Asa ca la sfarsit platesti 300-400 E (vama) + 100 E ("impingerea"-sau mita) + 200 E onorariul lui si o ai la "cheie", adica inmatriculata si totul in regula numai gata de inghitit kilometrii de Romania!!! Sincer sa fiu nu stiu ce sa cred-700 E pe langa pretul motocicletei mi se pare super ieftin in conditiile in care toti ceilalti iti cer 1200-1300 E! Voi ce ziceti se poate asa ceva sau doar sunt eu un pic mai "naiv"???? Multumesc anticipat celor care o sa raspunda!
  3. Uitati-va un pic daca aveti timp pe www.moto.it!Pe mine m-ar interesa un Suzuki GSX-R 600 SRAD!Acolo l-am gasit la niste preturi "suspecte" !!!Am gasit din 97'-98' la circa 2500-2800 E de la concesionari inca, unde mai pui ca au si km putini-pana in 20000-30000 de mii!!!despre ele scrie ca sunt super ok sunt originale, plus ca altele mai au si cate o toba sport sau cate ceva mai deosebit!!!Oare ala sa fie pretul lor?De ce atat de ieftine?au vreo "buba" ascunsa?Cat m-ar costa sa aduc una aici?Daca stie cineva il rog mult sa-mi zica!Sau daca aduce cineva motoare din Italia si mai bine!Daca poate sa-mi explice care-i "smenu" cu ele!!!Sau daca nu, pentru ca u cred ca o sa-mi zica macar sa imi zica o taxa finala la care poate el sa aduca un motor din Italia la "cheie"! Multumesc anticipat celor care raspund!
  4. Honda!!!mi se pare mult mai fiabila si mai bine inchegata!!!si in plus arata si mult mai bine!!!
×
×
  • Creează nouă...