Sari la conținut

MariusN

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

MariusN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc .Uleiul e schimbat , ambreiajul cred ca l-am reglat bine(dupa YouTube , toti indicau aceeasi metoda de reglat). Mi-e cam frica sa merg asa din cauza tacanitului , eventual o las sa mearga putin pe stander , poate se dezlipesc.
  2. Salut . Multumesc . Am gasit ceva topicuri in care ziceau ca se lipesc intre ele daca nu e pornita o perioada lunga , vroiam sa stiu daca faptul ca discurile sunt intepenite intre ele poate duce la problema mea(se invarte roata cand bag in viteza cu toate ca tin ambreiajul apasat) .
  3. Salut . Am un sv 650 din 2002 care a stat nepornit vreo 3 ani . Dupa cateva probleme care aparent le-am rezolvat a mai aparut una . Atunci cand ambreiez si bag in viteza incepe sa se-nvarta roata cu toate ca tin maneta de ambreiaj trasa(roata din spate e pe stander , altfel cred ca ieseam cu mobra prin usa).are si un tacanit care-l aud mai pronuntat cand dau drumul manetei de ambreiaj . Am schimbat uleiul si filtrul.cred ca urmatorul lucru care ar trebuie sa-l verific ar fi discurile ? Sa nu fie intepenite intre ele ? Probabil si lantul de distributie are putea fi o cauza pentru tacanit ?
  4. Salut . Am un sv650 pe care nu l-am pornit de vreo 2 Ani . Dupa ce am avut pb la robinetul de alimentare ,l-am reparat, porneste dar elimina benzina pe evacuare si pe surplus la un carburator.momentan i-am scos carburatorul SI m-am blocat. e cineva dispus sa ma ajute mai departe ?vreau sa-l repar eu , fara sa-l duc la mecanic,indiferent ce se-ntampla.probabil pe WhatsApp am reusi sa comunicam decent .
×
×
  • Creează nouă...