Sari la conținut

Red_Hat

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Red_Hat

  1. a fost vopsita.

    roata de fata sta putin cam prea aproape de varful carenei de jos, suspect.

     

    Corect...cazuta...se vede la semnalizari (sunt de Passat :rolleyes:) si pana si bulbul de toba e vopsit in negru..

     

    as vrea si eu sa imi cumpar un moto de 125...si am gasit de cineva cu un honda nsr 125 an 2002...cu xenon pe pozitii..toate consumabilele schimbate(asta insemnand placute si lantz care au costrat aprx 250 eur),cauciucuri noi pe el..la pretul de 2500 euro.Ce parere aveti de pretz?Mentionez ca motorul arata f bine din punct de vedere estetic.

    nu merita man...e foarte mult...si eu am dat 2000E pe al meu acum 2 ani...fiind din 2000....si acum cand au mai imbatranit tot la pretul ala??? e mult sincer!!!

  2. ca viteza maxima , acc etc ... da la anduranta nu te gandesti? sau iti place doar sa pierzi vremea prin orash? pt ca eu unul imi place sa ies si inafara orashului si acolo nu prea rezista celebra drujba(ca sunet) de 125 , binecunoscutul RS . Eu unul as obta pt CBR sau NSR si app ... dc NSR-ul nu e in top?

     

    Exact!!!...NSR-ul de ce nu e in top???...Ce daca nu se mai fabrica??? S-a facut pana in 2000-2001...si arata de 100 de ori mai bine ca un RS...si fiabil si chiar nervos avand Pover-Valve!!!

  3. Hai sa ma prezint shi io!!! ma numesc Catana Alexandru...din Constanta...shi am al meu Honda NSR 125-R din 2000....tunning facut la Shark Motors Club!!!! :nono: ....Tare as vrea shi io sa particip la niste intruniri...dar nu prea stiu unde sa aflu de ele...sau poate imi ziceti voi!!! Asfalt Uscat!!!!

     

    picture042wv0.th.jpg

     

     

    picture048bf6.th.jpg

     

     

    picture030hj8.th.jpg

     

     

    picture044is8.th.jpg

  4. Mei shi io am un NSR 125 R dar din 2000!!! Si vreu sa zic ca merge super...numai ca e limitat... shi dupa cum zice shi Furia_Soselei e mai lenta cu putin decat un RS...dar la drum lung l-am luat :crack:..... Iar intrebarea este: stiti cunva cum sau unde as putea sa ii scot limitatorul???...sau nu e bine sa fac asta??

×
×
  • Creează nouă...