Sari la conținut

Red_Hat

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Red_Hat

  1. Sa ma prrezint si eu....Catana Alexandru....Goldack2001-ID....am o Honda NSR 125-r ...CT-55-LEU...ne vedem pe traseu!!!! Asfalt Uscat!!
  2. Haide-ti la Liberty Parade 2009 pe 2 roti!!!!!! Stabilim o locatie si ora de intalnire in C-ta???...Caravana Liberty Parade incepe la 16.30!!!
  3. Corect...cazuta...se vede la semnalizari (sunt de Passat ) si pana si bulbul de toba e vopsit in negru.. nu merita man...e foarte mult...si eu am dat 2000E pe al meu acum 2 ani...fiind din 2000....si acum cand au mai imbatranit tot la pretul ala??? e mult sincer!!!
  4. Frumos NSR!!!...ia zi ai avut probleme cu schimbatorul??
  5. Exact!!!...NSR-ul de ce nu e in top???...Ce daca nu se mai fabrica??? S-a facut pana in 2000-2001...si arata de 100 de ori mai bine ca un RS...si fiabil si chiar nervos avand Pover-Valve!!!
  6. In principiu tunning optik ma refeream...adik....jante crom-aurite....tatuje cu tribale (nu actipilduri!!!)....shi la faruri tenta aia de negru pt a o face rea!!!
  7. Hai sa ma prezint shi io!!! ma numesc Catana Alexandru...din Constanta...shi am al meu Honda NSR 125-R din 2000....tunning facut la Shark Motors Club!!!! ....Tare as vrea shi io sa particip la niste intruniri...dar nu prea stiu unde sa aflu de ele...sau poate imi ziceti voi!!! Asfalt Uscat!!!!
  8. Mei shi io am un NSR 125 R dar din 2000!!! Si vreu sa zic ca merge super...numai ca e limitat... shi dupa cum zice shi Furia_Soselei e mai lenta cu putin decat un RS...dar la drum lung l-am luat ..... Iar intrebarea este: stiti cunva cum sau unde as putea sa ii scot limitatorul???...sau nu e bine sa fac asta??
×
×
  • Creează nouă...