Sari la conținut

Rev.13

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rev.13

  1. Salutare! Gasisem un motor la vanzare in Iasi, zona Bularga, si as fi vrut sa iau cu mine pe cineva mai priceput, mai cu experienta. E un FZ600. Will pay.
  2. @superbec ce zici? https://www.olx.ro/oferta/vand-suzuki-sv650-s-IDdT0mE.html
  3. stiu, mi s-a mai spus, dar nu prea am gasit si pe injectie, si ieftin, si 600cc
  4. E vopsit? Eu credeam ca e rezervor din fibra. Ce-i drept Fazer-ul e putin cam batut (vezi atach). Mersesem pe ceva de 500-600 fiindca era chestia aia cu 'incearca sa nu te omori in primii doi ani de moto'. Bandit-ul e in Roman.
  5. Salutare! Am luat recent A-ul, si am zis sa nu stau prea mult pe ganduri cat e motorul incalzit. De mentionat ca am 65 de kile, 1,78m si am facut scoala pe un Hornet din 03. M-am tot uitat dupa motoare in ultimele zile si am ramas la astea trei: https://www.olx.ro/oferta/yamaha-fz6-n-fazer-IDdWV71.html https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-er5-a2-IDdPoYl.html https://www.olx.ro/oferta/suzuki-bandit-600-IDdwRC6.html Speram la opinia unui om cu experienta, si chef si timp, sa arunce o privire peste astea trei, mi-e dificil sa iau o decizie concreta. Anything helps. Voi atasa si mai multe poze la fiecare, ulterior. Multumesc anticipat si asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...