Sari la conținut

Cotor

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cotor

  1. Salutare baieti! Planific week end ul 30-31 iulie pentru o iesire pe transfagarasan cu inca 2 prieteni cu mobrele. Intrebarea este daca merita sa mergem in week end sau este prea aglomerat? Adica am vrea sa mergem sa ne bucuram de drum nu sa stam in coada sau sa trecem printre masini. Daca a experimentat cineva cum e sambata dimineata, va rog, un sfat.
  2. Mersi de raspunsuri! Trancaneala dispare si daca maresc putin turatia (ex: la 1500 turatii motorul se aude normal). Adica din ce vad vibratia e a unui motor care merge subturat. As vrea sa cred ca e din carburatie si de asta am sa ma si ocup prima data. Cunoasteti pe cineva in Bucuresti care se ocupa de asa ceva?
  3. Mersi, chiar ma ajuta raspunsul asta. Mersi de video. Cam astea sunt simtopmele. VID_20220405_075008.mp4
  4. Am mai facut un experiment. Pe cricul central, in neutru se invarte roata spate. Destul de tare, dar nu atat de tare sa nu o poti opri cu mana. Deci e destul de clar ca ambreiajul agata, nu?
  5. Salutare! Am un Kawasaki zzr 600 si am observat o problema care initial am crezut ca este din cauza unui relanti subturat. Motorul vibreaza destul de tare (e evident ca nu sunt vibratii normale) , dar in momentul in care apas ambreiajul, vibratia dispare. Ma gandesc ca poate agata putin ambreiajul cand sunt in N? Aveti idee care poate fi sursa? Multumesc.
  6. Stie cineva daca pompa frana spate e aceeasi ca pe Aprilia Pegaso?
  7. Da, dupa putina documentatie am ajuns la aceeasi concluzie. Kit de reparatie sau pompa schimbata cu totul.
  8. Am sa ii schimb schimb lichidul pentru inceput, ma gandesc ca poate fi sindin cauza aerului din instalatie?
  9. Mersi de ajutor, am rezolvat problema. Din pacate a aparut alta, la frana spate. Pedala este ba tare si franarea e normala, ba mai moale ducandu-se pana la jumate si uneori se duce efectiv pana jos, iar franarea spate e 0. Nu vad nicio pierdere de lichid, iar nivelul lichidului e normal. Aveti idee de unde poate fi problema?
  10. Multumesc de raspuns. Aveti vreo recomandare de magazin de piese in Bucuresti unde as putea gasi garnitura respectiva sau pompa?
  11. Buna ziua. Am achizitionat de curand un bmw f650st, 1997. Nicio problema cu motocicleta pana acum cateva zile cand am gasit sub ea, in parcare, scurs antigel. Din ce banuiesc eu ar fi de vina o garnitura de la un capac lateral. Voi atasa o poza si am rugamintea, daca stie cineva, sa imi spuna ce garnitura este aceea si daca se poate schimba usor sau trebuie sa apelez la un service. Deasemenea e ok sa circul cu ea atat timp cat verific nivelul de lichid? Multumesc.
  12. Au program 8-16. Am inteles, voi merge acolo se pare. Mersi de raspunsuri.
  13. Am tot sunat cateva zile la rand, nu raspunde nimeni. As fi mers direct acolo, dar e destul de departe si coincide cu programul de munca.
  14. Salutare! Am dat de curand sala, dar in momentul ala nu se faceau programari pentru traseu. Stie cineva daca se pot face programari online sau trebuie sa ajung din nou la DPRCIV? Nu am reusit sa gasesc informatii pe site. Sunt din Bucuresti.
  15. Nu La un tip care are propria lui scoala
  16. Mersi mult de raspunsuri. Azi am facut prima sedinta demo si deja sunt indragostit. Putin off topic, dar stie cineva un site bun de chestionare pentru examen?
  17. Nu, nu neaparat. Sincer, nu detin nici un buget foarte mare ~ 1500€, iar daca as gasi una care sa arate bine as lua si 600-le. Tocmai de asta pun si atatea intrebari sa ma asigur ca nu fac o greseala la achizitionare.
  18. Voi cauta ceva dupa 2000 in cazul asta. 650 arata si mai bine. In rest sunt diferente mari intre ele?
  19. Mersi de raspunsuri. Referitor la anul e fabricatie, ar fi un must sa caut dupa '97?
  20. 600 sau 650. M-ar interesa in principal daca e un motor ok pentru un incepator. Vad ca opinia generala e sa nu incepi direct cu un motor de 600, nu stiu cat se aplica si la motoarele de genul asta.
  21. Salutare! De luni m-am hotarat sa incep scoala de soferi cat. A. In primavara doresc sa achizitionez si motocicleta. Am 31 ani, 1.86 si 85 kg. Ma gandesc la o Honda Transalp. Sper sa nu fi postat aiurea, dar am cautat prin forum si gasesc multe sfaturi generale, m-ar interesa unul legat strict de modelul asta. Mersi anticipat. Specific ca merg cu bicicleta in regim off road si am permis cat. B de 13 ani.
×
×
  • Creează nouă...