Sari la conținut

Angel27

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Angel27

  1. Salut! Dupa ce motorul meu a ramas fara ulei, cuzinetii s-au cam facut praf iar ambielajul e si el putin atins. Acum nu stiu cum sa procedez. Am gasit cuzineti noi care sunt pe culori (7 la numar) iar arborele ar trebui si el rectificat putin. Cum sa procedez ca sa nu iau cuzineti aiurea? Mai am un ambielaj care nu este atins la "sunci" dar are biela defecta. Sa iau "suncile" de la celalalt si sa le pun pe al meu care are biela buna? sau sa il rectific?
  2. Salut! Zilele acestea am observat la motocicleta ca in viteza a 2 a si a 3 a uneori si a 4 a dupa 9 mii de turatii motorul prinde turatie mare dintr-o data si se simte o slabire a puterii, dupa cateva secunde incepe sa functioneze bine si nu stiu de la ce ar putea fi. E prima mea motocicleta, no hate. Are 18.000 de km, ulei schimbat recent Honda cbr 250r, 2013
  3. Nu prea am avut timp la scoala sa ne mai si " jucam " cu motorul Faza cu mestecatul probabil din plictiseala si curiozitate
  4. Singurul lucru pe care il fac la scoala e poligonul. " Hai baieti pe rand la poligon " In rest nu ne-a invatat nimic legat de "tehnica" sau altceva. Acum incerc sa "descopar" motorul singur si internetul e singurul loc de unde pot invata.
  5. Multumesc tuturor pentru sfaturi! Am pus intrebarea asta sa stiu daca problema e la motor sau la mine! Nu prea am de la cine sa invat si aici am zis ca gasesc sigur un raspuns. Si nu pornesc cu a 2 a sau la "impins" doar am intrebat pentru cultura mea (poate a fost destul de stupida).
  6. Este un monocilindru, are 18 000 km. Ambreiaj cu cablu si da cu motorul oprit face asa dar si uneori cand este pornit. Nu sare din viteza sau ceva, doar dificultate la schimbat. Totul functioneaza perfect, pornire din prima. Ambreiajul e singura problema ( sper sa nu zic prostii pe aici), am dat acum comanda de un ulei si filtru nou. UPDATE: Am iesit azi cu ea si cand sa bag din superioara in a 1 a trosneste ca naiba motorul ( la cam 10 km pe ora) m.am jucat si cu reglajul si tot nimic.
  7. Salut! Recent am intrat in posesia unui CBR 250R (sunt incepator) iar cand dau sa pun in treapta intai nu intra direct mereu, trebuie sa misc motocicleta putin in fata sau in spate. La schimbatul in vitezei in a doua face un clinchet destul de zgomotos dupa la cele superioare dispare. Am reglat si ambreiajul dar nu sunt sigur daca am facut totul exact cum trebuie.
×
×
  • Creează nouă...