Sari la conținut

styller

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de styller

  1. Motovis mi-au facut si mie 2 sei, inca nu le-am probat, sunt cu spuma de memorie, revin cu detalii dupa ce le testez , deocamdata ninge in Aprilie
  2. Salutare, Aveti careva idee de unde pot cumpara la second hand kit-ul de side-case si side-cases pentru un fazer din 2009? Am gasit cateva ceva pe motomus si alte siteuri din italia, dar DOAR kitul de prinderi pentru cases e undeva la 650 ron care mi se par cam piperat. ( https://www.motomus.ro/suport-side-case-monokey-yamaha-fz1-fazer-06-fz1.html?gclid=CjwKCAjw6qqDBhB-EiwACBs6x5IeyguO6L1qXSyoc0iGZdwyV-4DugVYTW1sypq3tNpormvcftm-jRoCrQoQAvD_BwE ) Intrebarea mea unde le pot gasi mai ieftin sau asta e pretul pietei? As aprecia niste info in plus , mersi!
  3. styller

    AIROH - Discutii Generale

    airoh commander - ce parere aveti despre ea? o are careva si daca da cum se comporta la viteze de peste 120kmh sau 150kmh?
  4. Salut, cei mai cu experienta daca stiti unde as putea gasi amortizor de ghidon pentru Yamaha Fazer FZ-1 model 2009 semicarenat va multumesc anticipat! Caut ceva de calitate care sa isi faca treaba ca am tot gasit pe net dar vreau si pareri de la cei mai experimentati. Problema care o am este cand merg la cate un drum mai lung, vibratiile incep sa isi spuna cuvantul asupra incheieturii drepte desi am si acel cruise control care se pune pe acceleratie. Caut un shock absorber care sa isi faca treaba si sa mai diminueze din vibratiile ghidonului.
×
×
  • Creează nouă...