Jump to content

Benga Liviu

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Benga Liviu

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focșani
 • Motocicleta
  Yamaha mt09

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Yamaha mt03,Yamaha r6 2003,Husqvarna Nuda 900,Yamaha r6 2009

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vândut, se poate închide/șterge, mulțumesc.
 2. Combinezon moto piele Oxford Mărime 56 Europa Combinezonul se află în stare foarte bună spre nou. Nu prezintă defecte. Cocoasa spate. Toate protecțiile normale / obligatorii incluse Slidere originale incluse. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/profilul meu, mulțumesc. Preț fix 1.500 lei Tel 0724539948 Se poate vedea/ proba în Focșani.
 3. Costum moto piele Oxford Mărime 48 Europa Din 2 bucăți, se prind cu fermoar pantalonii de geacă. Costumul este în stare foarte bună spre nou. Nu prezintă defecte de nici un fel. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/profilul meu, mulțumesc. Preț fix 1.500 lei Tel . 0724539948 Se poate vedea/proba în Focșani.
 4. Cască moto AGV k5 Casca este în stare foarte bună, nu prezintă defecte,urme de utilizare minime. Compoziție fibră carbon. Ochelari soare cu rabatare exterioară. Viziera clară cu pinlook inclus. Vine însoțită de săculeț praf/protecție. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/ profilul meu, mulțumesc. Preț fix 1.100 lei Tel 0724539948 Se poate vedea/proba în Focșani.
 5. Cască moto AGV k1 Soleluna Vr 46 Mărime S Casca este în stare foarte bună ca și nouă, nu prezintă nici un defect sau urme de uzură. Viziera clară cu pinlook inclus. Pregatire destinata ochelari de vedere sau de soare. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/ profilul meu, mulțumesc. Preț fix 1.000 lei Tel 0724539948 Se poate vedea/proba în Focșani.
 6. Yamaha mt09 An 2018 Km 6.700 în creștere ușoară Motor 850cm cu 115 cp 3 chei Carte service. Abs față +spate TCS 3 moduri de condus Faruri full led de fabrică Stop led Quick Shifter de fabrică Anvelope noi,lanț nou,ulei și filtre noi. Câteva mici îmbunătățiri (plasă radiator R&G,slidere roată față R&G,manete scurte,protecții motor(capace)... Bec aprins în bord de la un senzor abs care a fost înlocuit deja,nu am în zona mea pe nimeni cu diagnoza moto pt ștergere eroare. O semnalizare spate care a fost ciufuli
 7. Pantaloni moto piele Dainese Marime 48 Nu pot aprecia dacă sunt de damă sau bărbat. Nu prezintă defecte,nu sunt roși, descusuti, uzați prematur.... Slidere originale incluse Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/profilul meu, mulțumesc. Preț fix 600 lei. Tel 0724539948 Se pot vedea / proba în Focșani.
 8. Pantaloni moto piele Alpinestars Mărime 54 Europa Pantaloni se prezintă în stare foarte bună, fără urme de uzură prematură, fără defecte de nici un fel. Slidere genunchi incluse. Protecțiile obligatorii, prezente. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/profilul meu, mulțumesc. Preț fix 600 lei. Tel 0724539948 Se pot vedea / proba în Focșani.
 9. Cască moto Roof Boxer V8 Mărime M 58cm Casca se prezintă în stare bună,funcționalitate fără probleme. O ciupitura laterală greu de observat pe negru și o zgarietura pe viziera. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/profilul meu .Mulțumesc. Preț fix 1.400 lei Tel 0724539948 Se poate vedea/proba în Focșani.
 10. Combinezon moto piele Alpinestars Mărime 54 Europa Combinezonul se prezintă în stare foarte bună, nu prezintă defecte, nu sunt urme de uzură prematură (la cerere alte poze suplimentare) Protecții uzuale genunchi ,bazin soft,umeri și coate,la spate nu are,se poate pune în buzunarul special . Slidere originale incluse. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile/profilul meu,mulțumesc. Preț fix 1.600 lei Tel 0724539948 Se poate vedea/proba în Focșani.
 11. Geacă moto textil Alpinestars Marime L (model damă/fete) Geacă este în stare bună, nu prezintă defecte, urme de folosire minime. Din punctul meu de vedere ar necesita o curățare exterioară, pe alb se observă praf adunat" dea lungul timpului. Mesada vreme rece detașabilă. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile /profilul meu. Mulțumesc. Preț fix 450 lei Tel 0724539948 Oraș Focșani
 12. Geacă moto textil Alpinestars Royal Mărime M 1,75-1,80 cm cu 65-70 kg valorile sunt aproximative. + - Geaca se prezintă în stare foarte bună, nu prezintă defecte, nu este agățată, descusuta, ștearsă... Diverse buzunare interioare și exterioare inclusiv și la mesada detașabilă pt vreme rece. Protecție umeri și coate,pregătire (buzunar) pt protectie spate. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile mele, mulțumesc. Preț fix 370 lei. Tel 0724539948 Oraș
 13. Geacă moto piele Berik Tricolore Mărime 40 Geaca se prezintă în stare bună, nu prezintă defecte,urme de utilizare minime. Unicul defect" prezintă un miros ușor de depozitare în spațiu închis. Toate prinderile,fermoare ok. Protecții hard umeri și coate, soft coloană. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile mele, mulțumesc. Preț fix 550 lei Telefon 0724539948 Oraș Focșani.
 14. Cască moto Shox Mărime M 57-58 cm Casca se prezintă în stare foarte bună ca și nouă, fără defecte sau urme de utilizare. Vine însoțită de cutia originală și săculeț praf. Trimit în țară doar cu plata în avans a transportului cu desfacere și verificare colet. Mai am și alte echipamente moto în anunțurile mele,mulțumesc. Preț fix 500 lei 0724539948 Oraș Focșani.
×
×
 • Create New...