Sari la conținut

.Denis.

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2020
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk 125, Piaggio Zip, China GY6

Vizitatori Recenți Profil

201 citiri profil

.Denis.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum sunt lămurit despre motocicletele în 2t. O sa le las deoparte. Cele 2 modele de motociclete nu cred ca au ABS. Am 1.78m înălțime și 78kg Mersi de reply! Pana la urma cred ca o sa imi iau varadero deoarece cu ea m-am obișnuit și o sa mai iau și pasageri și când în când. In ceea ce privește prețul motocicletei e foarte ieftina 9.000 lei pentru un varadero din 2017 pe injecție. Motocicleta pare a fi noua și are doar 8500km dar mi-e sa nu fie vreo teapa de e asa ieftina. De asta am întrebat ce sa verific la o motocicleta când o cumpăr. M-am uitat pe site-uri de motociclete in uk și același model costa 3500 lire.
  2. Ok. Am înțeles, acum sunt lămurit cu motoarele în 2t, o sa le las deoparte. Din experienta dvs. de motociclism, ce îmi recomandați dintre honda varadero și yamaha xt125x? Nu ma pot decide dintre astea 2. Ce sa verific la o motocicleta când o cumpăr? Și cu asta am încheiat topicul. Varadero am mai condus, mi se pare o motocicleta super dar cam grea însă yamaha xt125x nu am reușit pana acum sa o conduc. Poate e cineva pe aici care o deține sau știe informatii despre ea și mi-ar putea spune cum e motocicleta. Eu cand ziceam de motor 2t care are 37cp ma refeream dacă se poate conduce cât timp în acte e trecut 11kw sau am mai văzut unul tot în 2t de 125cc care avea trecuti 5cp în talon. Nu știu ce sa zic.. Cineva mi-a zis ca contează ce e scris în acte.. Și ca atât timp cât nu depășește 125cc chiar dacă e 2t se poate conduce. Legal nu ai avea voie sa îl conduci datorita puterii mari dar actele spun altceva.. Probabil am fost eu prost informat.
  3. Nu m-ai înțeles ce am vrut sa spun sau nu ai citit topicul... Dar reformulez pe scurt. Eu vreau sa imi achiziționez o motocicleta și nu știu ce sa aleg între yamaha xt125x 2008 4t și honda varadero xl125v 2017 4t injecție O alta întrebare pe care am pus-o e ce sa verific la o motocicleta când o cumpăr iar apoi am venit cu o alta întrebare dacă un 2t e fiabil pentru oraș și drumuri lungi. In legatura cu următoarea categorie o sa o dau peste cam 2 ani.. Deci mai este.. Edit: aparent acest topic merge înspre altceva și nu ma ajuta nimeni cu un răspuns la ce am întrebat eu. Dacă tot asa o sa fie o sa renunț la acest cont ca e cam degeaba.
  4. Eu am văzut motociclete de 125cc în 2t care au 37cp. Legal nu e voie sa o conduci dar aici "actele vorbesc" Nu m-aș îndrepta către un 2t deoarece eu am un piaggio zip 2t ce are un consum extrem de mare și trebuie sa ii curat regulat carburatorul și bujia... Sunt foarte pretențioase 2t Eu as zice ca un 2t nu e fiabil pentru oraș sau distante lungi, e bun doar la enduro (părerea mea).
  5. Va salut motocicliști. Recent ce mi-am luat permisul de conducere categoria A1 și as vrea sa imi achiziționez o motocicleta. După ceva timp de căutări pe internet am găsit o motocicleta care îmi place mult cum arata, este vorba de un yamaha xt125x in 4 timpi an 2008. Singura motocicleta condusa mai des de către mine a fost un Honda Varadero xl125v, motocicleta cu care m-am obișnuit și pe care as fi vrut sa o achiziționez (an 2017, injecție). Pana acum nu am avut ocazia sa testez un xt125 și am ales sa fac aici un post, ce mi-ați recomanda dintre aceste 2 motociclete? Eu as dori sa merg pe asfalt (cam 200km) cât și prin oraș dar și pe teren accidentat și nu stiu pe care sa o aleg... Dacă tot vorbim de alegerea unei motociclete, ce îmi recomandați sa verific la achiziționarea unei motociclete încât sa nu îmi iau o teapa? Mulțumesc! Am vrut sa dau edit dar nu mai pot. O motocicleta in 2 timpi ar fi fiabila pentru oraș sau drum lung?
×
×
  • Creează nouă...