Sari la conținut

Rocker'sChallenge

Super Membru
  • Număr conținut

    539
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rocker'sChallenge

  1. In perioada 11-14 iunie 2015 va asteptam la prima editie din 2015 a Rocker's MotoAdventure. Detalii aici : https://www.facebook.com/events/1406170259692276/
  2. Multam asemenea!E configuratie touring plus jante cu spite. E luat de la Budapesta, ei sunt singurii care au acceptat buy back pt fostul motor. E din stoc. Prima impresie este manevrabilitatea deosebita si confortul, comparativ cu celelalte motociclete detinute pana in prezent (ij, aprilia pegaso, ktm 990 adv, 690 enduro, hd,etc). Abia astept sa o scot si in offroad.
  3. Rocker's Garnic 2013!!! Detalii aici : http://rocker-s.ro/garnic/
  4. Buc-Craiova-Severin-orsova-Moldova Noua-Garnic!
  5. Vremea e super, camping cât vezi co ochii, intrarea e moka!!!
  6. Cazare la cort gratis, la sateni contra cost ( 30-50 Ron/pers fara/cu masa ). Pana la Moldova Noua drumul este ok. Din Moldova Noua la Garnic (13km), necesita putina atenție. Intrarea la festival e gratuită! Salutare!!!! Pai voi sunteți deja " de-ai casei"!! Cunoasteti toate "secretele"! Pentru cazare sunati la dl. Primar Tismanariu Nicolae. Contact pe site-ul primăriei.
  7. Mai sunt 7 zile pana la festival!!! ROCKER'S FESTIVAL
  8. ia vezi aici: http://www.netcam.ro/network/camera/banat/...ita-centru.html http://www.semenic.info/camere.html
  9. Poti sa incerci un telefon la Vindex Satu Mare. Imposibil sa nu aibe. Cel mai bine ar fi sa duci motorul acolo pt o verificare profi.
×
×
  • Creează nouă...