Sari la conținut

sisu2006

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sisu2006

  1. Problema rezolvata. Vreau in primul rand sa va multumesc pentru sfaturile voastre. Este foarte interesanta aceasta comunitate de motociclisti care se ajuta, tinand cont ca traim intr-un sistem de viata stresant si in care timpul este dusmanul omului. Dar iata ca unii fac eforturi si rup din timpul lor ca sa ajute alti motociclisti mai nestiutori (asa ca mine). Un coleg chiar m-a intrebat daca am rezolvat problema pe PM. Ma simt ca intre niste frati si verisori. Ieri am mai bagat 7 litri de benzina si s-a umplut rezervorul pana la gura, pun contactul si acelasi sunet de pompa ascutit. Deci cauza nu a fost legata de prea putina benzina. Incercand sa verific pe etape, in ordine, si cand sa desfac furtunasul de benzina, care vine dinspre rezervor ( are un sistem cu clapeta, cand apesi pe clapeta iese furtunasul afara din imbinare), obersv ca era iesit un pic din locas. Cand imping furtunajul la locul ei, face un "tac". De curiozitate pun contactul, sa vad daca are vreo legatura si hooopaaa: pompa se aude normal. A pornit la prima cheie. Imi aduc aminte apoi, ca, stergandu-l de praf cu cateva zile in urma, am umblat si la acea clapeta. Probabil nu am impins suficient la loc, sa fac acel "tac" si motorul a pornit, iar dupa 200m, printre care si cateva gropi, a iesit acel furtunas si ma gandesc ca a luat aer fals pe acolo si s-a oprit din mers. Va multumesc inca o data si daca as putea, as da cate o bere la fiecare
  2. Este exact acelasi sunet din filmulet. Cand dau la automat, invarte in gol si nu porneste. Nu am spalat-o. Am cumparat motorul de 2 saptamani si ieri dupa 200m s-a oprit. Posibil sa-l fi spalat vanzatorul, pt ca e curat.
  3. Benzina am pus doar 2 litri. Trebuie sa fac plinul, poate isi da drumul singura. Va multumesc pentru raspunsuri. Tot incerc sa incarc si un filmulet, dar imi da eroare.
  4. Va salut. De cateva zile am cumparat un BMW r1150r si dupa o tura de 200m s-a orpit motorul din mers. Cand ii pun contactul se aude acel "bazait" de la pompa de benzina, cred eu. Ideea este ca se aude mai ascutit, parca merge in gol. Initial am crezut ca am prea putina benzina, dar dupa ce am bagat benzina, tot asa face si nu mai porneste. Am atasat si un video cu acel bazait. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Nu am in zona servis de motociclete.
  5. Am fost la vulcanizarea de pe Pictor Luchian, si nu se mai baga la motoare, apoi la vulcanizarea de pe Vidin si mi-au zis ca schimba cauciucul daca le duc roata gata demontata (neavand scule la mine nu au vrut sa-mi dea cateva chei ca sa dau acolo roata jos), asa ca in final am ajuns la Motto. Acolo am stat cu mainile in buzunar. Au demontat baietii roata, au schimbat cauciucul, echilibrat, si montat inapoi. Total 35 lei.
  6. Service-ul de la Mymoto s-a desfintat din pacate. La Motto din Bartolomeu sun de doua zile si imi intra robotul. Unde credeti ca pot schimba un ambreiaj la un maxiscuter?
  7. Daca mai aveti invitatii pe filelist si eu as vrea
  8. Care din service-uri recomandati pana la urma, sa fie si bun si ieftin ? Mymoto de pe codrii Cosminului sau Motto din Bartolomeu? Ce tarife au?
  9. Nu stiu exact....am luat maxiscuterul de o luna. Din cate am auzit undeva pe la 4,5-5l/100km. Asfalt uscat tuturor
  10. Furtunasul e deja comandat, e 17 lei. Normal ca merita avand in vedere ca e original. Problema e ca ajunge doar peste 3 saptamani, sper, iar vremea de plimbareli e tot mai frumoasa.
  11. Da, e clar ca trece aer prin el. Sunt doua furtunase acolo. Printr-unul vine de la filtrul de aer, acela e in stare buna, intra in acel "cilindru" ( care nu stiu ce rol are ) si iese din el alt furtunas, cel crapat si intra in motor. Functionarea motorului nu e afectata deloc, cel putin asa cred eu. Multumesc oricum de sfaturi. Stiu ca va place avatarul meu .
  12. Va salut. Zilele astea am curatat filtrul de aer la un Burgman An400 si am constatat ca am un furtunas crapat in mai multe parti. Am facut comanda la acest furtunas si o sa ajunga deabea peste 3 saptamani. Va rog care va pricepeti, din pozele alaturate, sa ma lamuriti si pe mine ce rol are acest furtunas? Interesant e ca nu am sesizat nici o problema in functionarea motorului, trage bine, sta la relantii frumos. Ma pot plimba fara acel furtunas?
  13. Multumesc de sfaturi. Pana la urma am luat un Burgman 400 din 2004.
  14. Multumesc pentru raspunsuri. Referitor la pret, am gasit si la Motomus cu 1090 euro. Din cate m-am informat par destul de seriosi.
  15. Va salut. Am mai cautat si pe net informatii despre acest model Aprilia Atlantic 500 si nu am gasit mare lucru. Rog posesorii acestui model sa ma ajute cu informatii. Ma intereseaza: -fiabilitatea -consumul -manevrabilitate -probleme ivite -si orice alt lucru Nu m-am urcat pe nici un Atlantic, pare destul de comod. Am gasit cateva pe la 1000 euro. Vreau sa il folosesc mai mult la drumuri lungi, nu locuiesc in oras. Astept parerile voastre.
  16. Va salut. Aveti careva o toba sport pe care sa o pun pe un DR 650 se??? Ma intereseaza ceva mai ieftin si sa fie cu tot cu cot de prindere.
  17. Va salut pe toti. Eu si motorul meu. Deocamdata cu carnetu suspendat . Sper sa-l recuperez luna asta si sa facem cat mai multe trasee frumoase Id mess: sisubikers .... Silviu sau Sisu.
  18. ne baga mintile in cap old school . Chiar as vrea sa-l cunosc pe omul asta. super tare topicul, sper sa continue sfaturi noi
  19. Va salut. Am vazut ca ati si filmat. Care vrea sa-mi trimita si mie pe e-mail la sisubikers@yahoo.com. Daca trimite-ti si poze nu ma supar. Ceao.
×
×
  • Creează nouă...