Sari la conținut

Iordache Ionuț Lucian

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Iordache Ionuț Lucian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Merge pe camp prin pădure asfalt nu a văzut ce vreo 18 ani .
  2. Asta și caut prefer să dau 1500 de euro pe un gs500 pe care după să îl bibilesc . O parte din echipament îl am geaca mi-a rămas mică sunt conștient că va trebui sa iau una sh preferabil de piele cu protecții . Îmi puteți lăsa Nr de telefon pt niste informații suplimentare ? Cască China nu vreau in ruptul capului pt că am văzut cum sa spart una la o căzătură cu vreo 30 de km la oră
  3. Uite un om care răspunde concret la întrebări. Te pot ruga sa-dai Nr tau de telefon.
  4. Scuter nu . Mia rămas un gust amar după ce mă băgat un idiot cu o dubă in șanț . Mare lucru nu am pățit dar să nu aud de scooter . Nu este vorba de sarac sau bogat dar nu cred că sunt așa de stricăcioase motocicletele . Da înghit bani sunt conștient dar nu este o avere un lat de distribuție un set de anvelope un set de plăcuțe de frână și un ambreiaj or mai fi câteva măruntaie dar se pot rezolva . P.s am un Minsk de 125 care funcționează de vreo 20 de ani fără prea multe probleme și pornește și acum la prima cârje problema este că nu are acte și este în 2 timpi. Știu ce înseamnă frigul pe 2 roti. Am o parte din echipament nu despre asta era ideea ci despre ce motor sa caut .
  5. Un răspuns la obiect . Tocmai de aceea vreau sa cumpăr motocicleta iarna pt a îi schimba cauciucuri uleiurile plăcute de frana lanț reglat carburatoare revizie totală până la primăvară . Scuter nu vreau este strict problema mea. E așa de complicat sa repari o motocicleta că doar nu este tehnologie spațială ? Ideea banditul de 400 a fost că mă gândeam la un motor mai mic nu știam că este vorba de un model făcut pt Japonia și că este mai complicat cu piesele.
  6. După uni nici macar nu ar trebui să mergem pe stradă că o ocupăm. O casca de vreo 500 de lei o geacă de600 lei o pereche de ghete de 400 lei și o pereche de mănuși de 100 de lei . Eu zic că sunt de ajuns pentru inceput și nu trebuie sa le iau pe toate o data ( nu mă pregătesc pentru circuit) cu motocicleta voi face naveta pe perioada verii la muncă cam 60 de km dus întors .la bandit mă gândesc și îmi place cum arata datorita faptului că este manevrabilă și am mers cu unul . Scooter nu vreau și simplul motiv pt că este mult mai periculos decât o motocicleta. Eu am cerut o părere strict despre banditul de 400 mă voi reorienta către unul de 600 650 . Sunt destul de consistent ce înseamnă 2roti .
  7. Pt o motocicleta am in jurul sumei de 1000 de euro . Ma interesează ce voi păți după achiziția ei . Întreținere preturi pt piese. Forma banditului mă făcut să mă orientez spre el . îmi plac motocicletele de mic și am avut câteva dar comuniste.
  8. Sa ma orientez spre unul de 600? Eu vreau o motocicleta cu motorul de maxim 600 de cm3 și să poată fi reparată in garaj la mine .
  9. De ceva vreme mă tot bâte gândul la o motocicleta,aglomerația din oraș și nevoia de a ajunge mai repede la serviciu mă făcut să mă orientez spre varianta moto, și anume un bandit de 400. As avea nevoie de ceva informații despre acest model de motocicleta . Mi-e imi plac motocicletele ceva mai clasice și fără carene multe . Banditul de 400 din ani 90 este fix ce îmi place . De probleme mecanice nu mă tem ( surubareala nu este o problemă )
×
×
  • Creează nouă...