Sari la conținut

Alez

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Motorul e in 4 timpi.Va rog spuneti ce sa fac.
  2. Am un cross china de 125cc.Am schimbat la el toata instalatia electrica(magnetou, fire, bobina, fisa ,vreo 3 4 cdi uri) ,carburator nou, chiuloasa noua, piston si segmenti noi mai am vreo 3 4 buji. Porneste la prima pedala la relantiv merge ok si cand il turez da rateu in carburator(in toba nu da)Imi poate spune cine va ce sa mqi fac cu ea ca am bagat deja o gramada de bani.Multumesc!
  3. Bun am mai reglat pe la supape,pe la carburator am luat bujie noua dar mai am cateva propbleme.Motorul porneste la prima pedala si la relantiv sa perfect cand il turez nu mai da rateuri dar fâsâie ceva in carburatoir si se opreste motoru:(
  4. Cum se regleaza supapele la un motor 125cc 4t
  5. Imi poate spune cineva cum se regleaza sunpapele la un motor de 124 4t?
  6. Motorul e in patru timpi si toate piesele sunt noi
  7. Salut!Am o problema si m-am decis sa ii intreb pe cei mai buni. Am un cross china de 125cc i-am schimbat setul motor,chiuloasa,instalatie electrica si carburatorul. Il pornesc porneste la a doua pedala ,la relantiv merge cat de cat ok dar cand il accelerez incepe sa mearga sacadat,da rateuri si inegreste bujia. Am crezut ca e distributia si am pus la toate semnele posiblile T,F etc si nimic la carburator am facut tot felul de reglaje si nimic nu mai stiu ce sa fac. Va rog ajutati ma!
×
×
  • Creează nouă...